daredevil602 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 19 8 Mart 2022 #11 akobia1 dedi: Monitörler güç kablosuyla ayrıyeten bağlanıyor bir gerek olacağını sanmıyorum M.2 SSD de çok watt tüketmez ama siz gene de bir PC nizim watt değerini ölçün. Alıcağınız monitörü araştırıp bakın ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Genel anlamda sormuştum. 5 yıl önce almıştım bu PSU'yu. RX 590 çok fazla güç çekiyor diye okumuştum. O anlık donmalar acaba ondan mı diye düşündüm
akobia1 dedi: Monitörler güç kablosuyla ayrıyeten bağlanıyor bir gerek olacağını sanmıyorum M.2 SSD de çok watt tüketmez ama siz gene de bir PC nizim watt değerini ölçün. Alıcağınız monitörü araştırıp bakın ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Genel anlamda sormuştum. 5 yıl önce almıştım bu PSU'yu. RX 590 çok fazla güç çekiyor diye okumuştum. O anlık donmalar acaba ondan mı diye düşündüm
akobia1 Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 379 Çözümler 1 8 Mart 2022 #12 daredevil602 dedi: Genel anlamda sormuştum. 5 yıl önce almıştım bu PSU'yu. RX 590 çok fazla güç çekiyor diye okumuştum. O anlık donmalar acaba ondan mı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Güç ile bir alakası olduğunu sanmıyorum depolamanın dolduysa donmalar olabilir ya da arkada çalışan uygulamalardan.
daredevil602 dedi: Genel anlamda sormuştum. 5 yıl önce almıştım bu PSU'yu. RX 590 çok fazla güç çekiyor diye okumuştum. O anlık donmalar acaba ondan mı diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Güç ile bir alakası olduğunu sanmıyorum depolamanın dolduysa donmalar olabilir ya da arkada çalışan uygulamalardan.
J Jex Blake Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 967 8 Mart 2022 #13 Samsung 970 EVO alın. 100 TL daha fazla verin ama sorun yaşama ihtimalinizi en aza indirin.
daredevil602 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 19 8 Mart 2022 #14 Teşekkür ederim cevaplarınız için.