R5 3600 sistemler nasıldır?

MASHH

Femtopat
Daha fazla  

Sinerji Gladiator Ryzen 5 3600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6600XT [Mert Bayantemur]

Bu sistemlerden hangisini alayım? İnceleyip yorumlarsanız sevinirim.

Bence indirim takip edersen aynı paraya 6600 değil 6600 XT'li sistem bile bulabilirsin. En son Gaming Gecesi'ne 6600 XT + 5600X sistem 16.000 TL'ye gelmişti.

Hiçbiri.
RAM G-Skill Ripjaws yapılırsa daha iyi olur.

Bence indirim takip edersen aynı paraya 6600 değil 6600 XT'li sistem bile bulabilirsin. En son Gaming Gecesi'ne 6600 XT + 5600X sistem 16.000 TL'ye gelmişti.
bu olay ne zaman oldu peki. bir de birdaha ne zaman olur?

Bu sistemlerden hangisini alayım?
Şu sistemleri önerebilirim,

Bunun fiyatı iyi gözüküyor RAM değiştirilebilir ve o ekran kartı en iyi soğutmalardan birine sahip, tasarımı da oldukça güzeldir.

Bekleyin diyenleri pek bekleme. En fazla 1 hafta fiyat takibi yap. 2. haftaya aynı paraya aynı malı bulamayabilirsin.

Sistemlerin hiç birinin anakartlarını ve ram'lerini beğenmedim. Opsiyon da koymamışlar. b450 tomahawk var eklenebilir +1450 lira koymuşlar ona'da değmez. Soğutucu yetersiz en az 120mm kule tipi gerek o işlemciye. Ben önermiyorum kısaca. Alternatiflere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…