R5 3600 stok fan yeterli mi?

3600 ısınan bir işlemci. Ben ısınma sorunu yaşamadım OC'li kullanmama rağmen ancak sıvı soğutucu ile kullanıyorum. OC'li kullanmak istiyorsanız soğutucu şart yoksa değil. İçinden çıkan stok ile kullanabilirsiniz.

Tamam hocam eğer zaten Vatan'da KDV indirimi olursa ki bana kalırsa açılışa özel illa indirim yaparlar o zaman farkı verip 3600X alırım veya ek bir soğutucu.

Tamam hocam eğer zaten Vatan'da KDV indirimi olursa ki bana kalırsa açılışa özel illa indirim yaparlar o zaman farkı verip 3600X alırım veya ek bir soğutucu.

3600x'in soğutucusuda OC'li kullanımda yetmez size. Ona dikkat ederek almanızı öneririm. 2600x'ten 3600'e geçiş yaptım 2600x ile 3600x'in stok soğutucuları aynı. Deneyip yanıldım..

3600x'in soğutucusuda OC'li kullanımda yetmez size. Ona dikkat ederek almanızı öneririm. 2600x'ten 3600'e geçiş yaptım 2600x ile 3600x'in stok soğutucuları aynı. Deneyip yanıldım..
Oc falan merakım yok oyun oynarken ısınmasın yeter.

Hocam aslında yetersiz bir fan ama iş görür mü görür. Benim size önerim sistemi toplayın para biriktirip bir cooler alana kadar stok soğutucuyu kullanın. 3600X alsanız da işlemci 95W TDP'ye sahip olduğundan yine sorun çıkaracaktır.

yok onu araştırdım 3600X için olan işlemci 95w olmasına rağmen yetiyormuş.

Yok onu araştırdım 3600X için olan işlemci 95W olmasına rağmen yetiyormuş.

Değişebiliyor. 1080P'de güçlü bir GPU ile oynarsanız ikisi de ısınacaktır. Yani elinde sonunda değiştirmeniz gerekecektir. Yaza da giriyoruz benim önerim 3600 alın zaten alacaksınız yeni bir soğutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…