R5 3600 stok fan yeterli mi?

Değişebiliyor. 1080P'de güçlü bir GPU ile oynarsanız ikisi de ısınacaktır. Yani elinde sonunda değiştirmeniz gerekecektir. Yaza da giriyoruz benim önerim 3600 alın zaten alacaksınız yeni bir soğutucu.
hocam sanırım onun yerine 3600X alacağım daha mantıklı duruyor zaten kaliteli bir soğutucu 300 lira falan en azından arada performans farkı olur.

Hocam sanırım onun yerine 3600X alacağım daha mantıklı duruyor zaten kaliteli bir soğutucu 300 lira falan en azından arada performans farkı olur.

Hocam siz bilirsiniz ama ben olsam 3600 alırdım. 200 TL fazla ödemeye değmez. Ama eğer illa daha iyisini alayım diyorsanız Temmuz'un başında B550 mobolarla beraber R5 3600 XT, R7 3800 XT ve R9 3900 XT satışa çıkacak. Önerim R5 3600XT'yi bekleyin soğutucusu iyi 95W TDP ve 40 Hz base clock Speed. 3600X ile aynı fiyata çıkacak gibi gözüküyor. Gerçekten beklemeye değebilir.

Yok bana acil lazım 200 lira fark var 3600 ile arasında ama bilemiyorum 5700 ile 1080p kullancağım standart oyun testlerinde 72 üzerine çok zor çıkıyor renderda falan 83 görüyor sanırım gördüğüm video ürün satmak için biraz oynanmış bir video idi. ilk yazdığımda çünkü o videoda 90 görüyordu pek güvenmiyorum zaten o bilgiye.

İnternetten testlere bakın 3600 ile 3600X arasında oynayan 3 FPS Ve bu 3 FPS 2080 Ti ile. Siz eğer 5700 kullanacaksanız 1 FPS ya vardır ya yoktur. Madem bekleyecek vaktiniz de yok o zaman 3600 alın geçin derim 200 TL bütçe ile de soğutucu bütçesini arttırırısınız.

Yok hocam soğutucu almayacağım büyük ihtimal bir arkadaşımda var 1 saat oyun testi yapmasını rica ettim anca 72 dereceyi gördü ve cam kasa olmasına rağmen ben mesh bir kasa alacağım. Kendisi 5700 XT sahibi 1080P oynuyor sanırım render konusunda sıkıntı çıkarıyor bu işlemci ben de pek sık render yapan biri değilim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Siz bilirsiniz bu videoda R5 3600'e Wraith Stealth(3600'ün stok soğutucusu) ve Wraith spire(3600X'in stok soğutucusu) takıyorlar ve oyunlarda aralarındaki Max fark 6 derece. Bir de sizin Wraith spire ı 3600X ile kullanacağınızı düşünürsek Max 2 ya da 3 derece fark eder. Yaza giriyoruz ve iki işlemciylede muhtemelen 70 dereceleri göreceksinizdir. Benim şahsi düşüncem Wraith Prism ile gelmiyorsa işlemci yazın dayanmaz yani biraz biriktirip iyi bir soğutucu alamak şart. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller.
Not: Bu videoda CPB açık test ediyorlar siz kapatırsanız rahat rahat kullanırsınız stok soğutucuyla.

CPB ne kadar FPS fark ettiriyor.

O zaman öyle yapayım ben bilgi için çok sağ olun çünkü hardisk ihtiyacım daha acil soğutucu yaz sonu anca alabilirim benim bütçemi sıkıntıya sokan bir sistem zaten.

Ne demek yerdımcı olabildiysem sevindim. Şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…