Forumdaki High Sierra imajını kullandınız mı ? Eğer kullanmadıysanız onu deneyin imaj dosyasını usb yazdırdıktan sonra usb içerisindeki EFI/CLOVER dosyasına girip var olan config.plist silebilir yada ismini değiştirin ve orada config dosyalarından isminde zen yazan .plist dosyasının ismini config.plist olarak değiştirdikten sonra biostan IOMMU ve Secure Boot devredışı bırakıp boot etmeyi deneyin birde Secure Boot için olan Key Manager gibi bişey var ise clear key yapın eğer o imaj ile sorun yaşarsanız o imajın Clover dosyasına aşağıda verdiğim linkden 17h olan config dosyasını indirip atın ismi config.plist olarak kalsın var olan en başta ismini değiştirdiğimiz zen olan config.plist dosyasına gene config_zen.plist gibi bir isim verin sonra lazım olursa diye. AMD-OSX/AMD_Vanilla
Çok teşekkürler. Hepsini deneyeceğim. Sonuçları sizlerle paylaşmak isterim.
Şöyle bir sorunum oldu. Bende 2 adet SSD var. Bir tanesini sadece taktım yüklemek için ama sıfırladığım halde üzerinde Windows yazıyor oradaki gibi macOS yazmıyor. Yükleme yapamıyorum şu anlık tıkandım.
Dediğini anlamadım ne yazık ki. Kurulum aşamasında diskler Windows olarak gözüküyor tıklayınca herhangi birine Windows açılıyor. Öncesinde diske bir şey yüklemek gerekiyor mu?
O bahsettiğiniz kurulum aşaması değil Clover ekranı olmasın? Lütfen biraz ayrıntılı açıklayınız. Mümkünse takıldığınız yerleri ekran görüntüsü vs. ile iletiniz.