R5 3600 ve 1660 sistem güç kaynağı ve islemci soğutucusu önerisi

Destek Lazım

Centipat
-Ryzen 5 3600.
-MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X.
-MSI B450-A PRO Max.
-Corsair vegeance (2x8) 16 GB 3200MHz.
-Corsair MP510 480 GB.
-Corsair Carbide serisi Spec-Delta.

Kasanın 550W 80+ güç kaynağı yeterli olur mu?
İslemci icin stok fan yeterli mi? Ekstra hava sogutma veya sıvı sogutucu gerekir mi?

Sogutucu icin tesekkurler ama PSU degistirilmiyor vatamdan bakindim ama 550W harici bulamadim. Cok buyuk bir sikinti yasatir mi?

Sogutucu icin tesekkurler ama PSU degistirilmiyor vatamdan bakindim ama 550W harici bulamadim. Cok buyuk bir sikinti yasatir mi?

Tam emin değilim. Ama yine de ileriki zamanda 600 veya 650W PSU almanızı tavsiye ederim. Eğer bütçeniz var ise ayrı olarak bir PSU'da alabilirsiniz. Ben teşekkür ederim.(Kendi sistemimde 600W'luk kullanıyorum.)

Rica ederim ama alırken lütfen kaliteli markalar seçin. PC'nizin zarar görmesini iatemiyorsanız Rampage ve Frisby'den uzak durun.Cooler Master Corsair vb. markalardan alın.
Zaten fark ettiyseniz ram ssd kasa hepsini corsairden almaya calistim. Cooler master da iyi ama corsair bagladi beni kendine

Zaten fark ettiyseniz RAM SSD kasa hepsini Corsair'den almaya calistim. Cooler Master'da iyi ama Corsair bagladi beni kendine.

Benim RAM'lerde Corsair. Bağımlılık yapıyor bu marka.Dediğinizi fark ettim. Size kolay gelsin. Umarım sorunsuz bir şekilde alır ve çalıştırırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…