R5 3600 ve 1660 Ti sistem toplama

Ah şuna bir de düzgün bir kule soğutucu koysalarmış tüfek gibi sistemmiş

Bence tek sıkıntısı Güç Kaynağı değerinin 750W değil de 650W olması. Kullanıcılar ileride sistemi yükseltmek ya da Overclock yapmak isterlerse Güç Kaynağı yeterli olmayabilir.

sisteminizin fiyatı aşırı pahalı o fiyattan daha aza 2060 super sistemler var
Biliyorum. F/Pden ömürlük kaliteli şeyler arıyordum. Sadece ekran kartında çok kararsızım.

Ben de tam tersi ROG STRIX soğutması çok iyi diye biliyorum ondan bu kartı seçtim.

Bu fiyatlara almam bu sistemi zaten. Sadece temsili olarak kullandım sinerjiyi.

2070 bana fazla gelir sanırım. Çünkü 2k oyun oynamayı düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 553361
Bu sistem daha çok performas verir size ancak toplamak maksadıyla sinerjiyi kullandım daha ucuza toplayabilirsiniz.
2k oyun oynamayı düşünmediğimden 5700 XTden uzak duruyordum aslında. Bir de olumlu yorumundan çok olumsuz yorumlarını gördüm bu kartın. Driver sorunları çok ısınması vesaire.

@Sylveon konu sahibine Ekran Kartı seçiminde yardımcı olur musunuz ?

2k oyun oynamayı düşünmediğimden 5700 XTden uzak duruyordum aslında. Bir de olumlu yorumundan çok olumsuz yorumlarını gördüm bu kartın. Driver sorunları çok ısınması vesaire.

5xxx serisinin ısınma problemi yok ama driver problemi maalesef. Eğer 1080P oyun düşünüyorsan 5600XT düşünebilirsin, şu anda 5500XT bile yeterli ama 6-7 sene için 5600XT güzel ve uygun bir tercih olabilir.

Ancak zaman içerisinde driver probleminin tamamen ortadan kalkacağını düşünüyorum. 2019 sonu 2020 başına ne kadar olumsuz yorum olduysa da, bu sıralar olumsuz yorumlar epey azaldı.

1660Ti ile 5600XT çeşitli güncel oyunlarda böyleler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
5600XT için önerebileceğiniz bir marka model var mı? Soğutucu olarak iyi olan bir şey arıyorum.
Şu kart mesela ASUS ROG STRIX Radeon RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

5600XT için önerebileceğiniz bir marka model var mı? Soğutucu olarak iyi olan bir şey arıyorum.

Şu kart mesela ASUS ROG STRIX Radeon RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

Asus Rog Strix gerçekten gereksiz pahalı hatta en pahalısı. Özellikle bu marka ve modele bir ilgin yoksa AMD için Sapphire tavsiye ederim. Oldukça kaliteli, sessiz ve güzel soğutan bir kart.

Şu kart nasıl sizce Gigabyte Radeon RX5600XT Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı Sapphire mi alınmalı bu mu?

İkisi de güzel kartlar ve fiyat farkları yok gibi. Ucuz olanı seçerdim de 10 TL fark var. Her ne kadar Sapphire'e güvensem ve kullanıcısı olsam da bu iki model arasında Gigabyte daha tercih edilebilir duruyor. Nedeni ise 3'lü fanların daha sessiz çalışıp, kartı daha serin tutacağını düşünüyorum (özellikle OC ihtiyaç duyduğunda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…