R5 3600 ve 2060 darboğaz yapar mı?

Eyvallah çok teşekkür ederim inşallah yardımcı olur her şey için teşekkür ederim dostum .

Eyvallah çok teşekkür ederim inşallah yardımcı olur her şey için teşekkür ederim dostum .
1920x1080 çözünürlükte her şey ultrada oynadım. GeForce Experience üzerinden FPS sayacını açarak ekran görüntülerini almıştım. Sağ olsun Nvidia ekran görüntülerine HUD dahil etmiyormuş . Keşke bu yoldan öğrenmeseydim bu bilgiyi. En azından FPS durumları aklımda.

The Witcher 3: Wild Hunt
Toussaint'ta boş boş gezerken ortalama 95-100 FPS aldım. En düşük FPS, Kaer Morhen'de aldığım 65 FPS idi. O da kısa süreliydi. Savaş durumunu değerlendirmek için bir tane haydut kampı ve canavar yuvası temizledim. İkisinde de en düşük 80 en fazla 90-92 FPS aldım. Novigrad gibi kalabalık ve aynı anda birçok render alınan bir yerde 70 FPS gördüm.

Red Dead Redemption 2
Scarlett Meadows'ta at koştururken ortalama 50 FPS aldım. En düşük FPS, Saint Denis'in kalabalık bir yerinde aldığım 40 küsür bir FPS idi. Tam değerini hatırlamıyorum. Ayrıca savaş anındaki FPS'i değerlendirmek için Saint Denis'te kavga çıkardım. Orada da 45-50 FPS aldım.

Apex Legends
144Hz sınırlaması kullandığım için hiç 144 üstü FPS almadım. Zaten 144'ü menü ve yer yer kombat dışında pek zorlamadı. Kombat esnasında da en düşük 120 FPS'e yakın FPS aldım. Tabii birkaç kere 110-100 FPS arası aldığım oldu. Ama bir saniyelik falan olduğu için bahsetme gereği duymuyorum. PUBG ve Apex Legends birbirine benzediği için 144Hz bir monitör ile yağ gibi PUBG oynarsın diye düşünüyorum.

YouTube'da benden daha profesyonel benchmark testi yapanlar var. Onlara da bakabilirsin.

kardeşim eyvallah sağ olasın benim niyetim rtx 2060 ve r5 3600 alarak uzun ömürlü olması ve monster'ın 240Hz monitör var 2.199 tl iyi performanslar alırım dediğin gibi inşallah bütün yardımların için çok teşekkür ederim kardeşim allah razı olsun

Rica ederim. Ancak monitörü hâlâ almadıysanız forumda konu açmanızın faydası olur. Monster monitörlerden daha iyi kalite öneriler gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…