A ahM3TTTT Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Geçen aylarda 60-70FPS alıyordum ama şimdi değer 40FPS civarı.
Pychenlex Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 192 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 5600&4060 Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 Hangi grafiklerde oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Aralık 2020 #3 Sürücüler güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS A ahM3TTTT Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #4 Pychenlex dedi: Hangi grafiklerde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1080P en yüksek ayarlarda. WaIter White dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Biosu ve ekran kartını yeni güncelledim diğerlerini hatırlamıyorum ama günceldi galiba. Artı 0 Eksi
Pychenlex dedi: Hangi grafiklerde oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 1080P en yüksek ayarlarda. WaIter White dedi: Sürücüler güncel mi? Genişletmek için tıkla... Biosu ve ekran kartını yeni güncelledim diğerlerini hatırlamıyorum ama günceldi galiba.
Soul Exploiter Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #5 ahM3TTTT dedi: 1080P en yüksek ayarlarda. BIOS'u ve ekran kartını yeni güncelledim diğerlerini hatırlamıyorum ama günceldi galiba. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Artı 0 Eksi
ahM3TTTT dedi: 1080P en yüksek ayarlarda. BIOS'u ve ekran kartını yeni güncelledim diğerlerini hatırlamıyorum ama günceldi galiba. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir.
KS KS A ahM3TTTT Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #6 Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Sağol denerim. Artı 0 Eksi
Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Sağol denerim.
KS KS A ahM3TTTT Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #7 Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Olmazsa başka yapabileceklerim neler? Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı Son düzenleme: 23 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Olmazsa başka yapabileceklerim neler? Soul Exploiter dedi: DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrar yüklerseniz düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama olmadı