M mxlays Yoctopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Ryzen 5 3600, RX6500 XT almayı düşünüyorum. Bir arkadaşımda aynı sistem var işlemci çok ısınıyormuş. Alsam sıkıntı yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Ryzen 5 3600, RX6500 XT almayı düşünüyorum. Bir arkadaşımda aynı sistem var işlemci çok ısınıyormuş. Alsam sıkıntı yaşar mıyım?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #2 Stok soğutucu yetmeyebilir ama bir bakın sıcaklıklar 80in üzerine çıkarsa bütçeye göre şunları alabilirsiniz: Snowman T6 Ultra Arctic Freezer 34 Esports Duo Bütçem daha da artar diyosan sıvı soğutma alabilirsin.
Stok soğutucu yetmeyebilir ama bir bakın sıcaklıklar 80in üzerine çıkarsa bütçeye göre şunları alabilirsiniz: Snowman T6 Ultra Arctic Freezer 34 Esports Duo Bütçem daha da artar diyosan sıvı soğutma alabilirsin.
C Corion Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 3 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 mxlays dedi: Ryzen 5 3600, RX6500 XT almayı düşünüyorum. Bir arkadaşımda aynı sistem var işlemci çok ısınıyormuş. Alsam sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... O işlemci zaten voltaj değerlerinden dolayı çok ısınıyor. UV yaparak durumu çözersiniz. İkisi uyumlu çalışır sıkıntı olmaz.
mxlays dedi: Ryzen 5 3600, RX6500 XT almayı düşünüyorum. Bir arkadaşımda aynı sistem var işlemci çok ısınıyormuş. Alsam sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... O işlemci zaten voltaj değerlerinden dolayı çok ısınıyor. UV yaparak durumu çözersiniz. İkisi uyumlu çalışır sıkıntı olmaz.
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 19 Ağustos 2022 #4 Uyumludur.İşlemci ise Stok soğutucu ile özellik yaz aylarında kasadaki hava akışı yavaşsa yüksek sıcaklıklara ulaşabiliyor. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alır takarsın ısınma sorunun kalmaz.
Uyumludur.İşlemci ise Stok soğutucu ile özellik yaz aylarında kasadaki hava akışı yavaşsa yüksek sıcaklıklara ulaşabiliyor. Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bunu alır takarsın ısınma sorunun kalmaz.