R5 3600 ve ASUS TUF Radeon RX 5700 8 GB sistem

Sorako

Hectopat
Dövizin uçtuğu bu günlerde bilgisayar satan birisine denk geldim. Bilgisayar 2. el, aralık ayında topladığını söylüyor. Tam olarak ayrıntılı konuşmadım çünkü bir fiyat belirlememiş, senin bütçen ne kadar diye soruyor. Sizce bu bilgisayarı ne kadara almalıyım? Özelliklerini aşağıya yazıyorum.

Not: 2 fiyat söylemenizi istiyorum. 1. ekran kartlı fiyatı, 2. ekran kartsız fiyatı. Hangisi bütçeme uygun gelirse o şekilde alacağım, daha sonrada 1660S almayı düşünüyorum.

R5 3600.
ASUS B450M Dragon bulk Team Vulcan TUF.
16 GB 3000 MHz CL16 RAM.
ASUS TUF Radeon RX 5700 8 GB.
Adata SU630 480GB.
Corsair Carbide Spec Delta RGB + Corsair 650W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:

5500-5700 eder benim kafamda.

Ekran kartı, SSD ikiside sorunlu. Ayrıca kasada ısı sorunu olan bir kasa. Forumda araştırma yapıp görebilirsiniz.

Ekran kartı, SSD ikisi de sorunlu. Ayrıca kasada ısınma sorunu olan bir kasa. Forumda araştırma yapıp görebilirsiniz.

Ekran kartını zaten almayı düşünmüyorum eğer uygun bir fiyata vermezse. SSD Sorunlu ise SSD'yi de almayabilirim ama kasada da sorun varsa alabilecek bir şey kalmadı zaten.
Düşünceleriniz nelerdir? Kronik problemi olan ürün var mı? Kaç para teklif etmeliyim?

ÜST DÜZEY OYUN VE YAYIN BİLGİSAYARI KOMPLE SET - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 848716953 sisteme baklmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…