FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #1 Uzun araştırmalar sonucu bu sistemi topladım, herhangi bir sıkıntı çeker miyim?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 FlexR dedi: Uzun araştırmalar sonucu bu sistemi topladım, herhangi bir sıkıntı çeker miyim? Eki Görüntüle 970028 Genişletmek için tıkla... Çekmezsin ancak ekran kartı yok, ayrıca fiyatlar biraz pahalı geldi bana, o anakart yerine b450m s2h v2 daha iyi olabilir.
FlexR dedi: Uzun araştırmalar sonucu bu sistemi topladım, herhangi bir sıkıntı çeker miyim? Eki Görüntüle 970028 Genişletmek için tıkla... Çekmezsin ancak ekran kartı yok, ayrıca fiyatlar biraz pahalı geldi bana, o anakart yerine b450m s2h v2 daha iyi olabilir.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #5 TheThug dedi: Ekran kartı ne? Genişletmek için tıkla... Asus RX 570 4GB OC. titanss dedi: Çekmezsin ancak ekran kartı yok, ayrıca fiyatlar biraz pahalı geldi bana, o anakart yerine b450m s2h v2 daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasam ARGB olduğu için bu anakartı tercih ettim hocam, nereden kısabilirim acaba?
TheThug dedi: Ekran kartı ne? Genişletmek için tıkla... Asus RX 570 4GB OC. titanss dedi: Çekmezsin ancak ekran kartı yok, ayrıca fiyatlar biraz pahalı geldi bana, o anakart yerine b450m s2h v2 daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Kasam ARGB olduğu için bu anakartı tercih ettim hocam, nereden kısabilirim acaba?