Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Mart 2020 #41 Sylveon dedi: Artic Freezer 34 Esports DUO modelini OC falan yapar diye koydum stok fan bu işe el vermez ama gidipte ışıklı RAM için fan çıkarmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistemde kasa ve içine yerleştirdiğim LED şerit ışıklı. Harici ışık yok. Çok ışık sevdalısı değilim zaten.
Sylveon dedi: Artic Freezer 34 Esports DUO modelini OC falan yapar diye koydum stok fan bu işe el vermez ama gidipte ışıklı RAM için fan çıkarmak saçma olur. Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistemde kasa ve içine yerleştirdiğim LED şerit ışıklı. Harici ışık yok. Çok ışık sevdalısı değilim zaten.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Mart 2020 #42 Pirateinthesky dedi: Hocam benim sistemde kasa ve içine yerleştirdiğim LED şerit ışıklı. Harici ışık yok. Çok ışık sevdalısı değilim zaten. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş için dedim.
Pirateinthesky dedi: Hocam benim sistemde kasa ve içine yerleştirdiğim LED şerit ışıklı. Harici ışık yok. Çok ışık sevdalısı değilim zaten. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş için dedim.
Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.967 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Mart 2020 #43 Sylveon dedi: Konuyu açan arkadaş için dedim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Benim mesajı etiketleyince bodoslama atladım.
Sylveon dedi: Konuyu açan arkadaş için dedim. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Benim mesajı etiketleyince bodoslama atladım.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 23 Mart 2020 #44 Pirateinthesky dedi: Özür dilerim. Benim mesajı etiketleyince bodoslama atladım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil soğutma konusunu sorunca senin mesajı alıntıladım.
Pirateinthesky dedi: Özür dilerim. Benim mesajı etiketleyince bodoslama atladım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil soğutma konusunu sorunca senin mesajı alıntıladım.