f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #21 Oğuz Alperen dedi: Önceki yanıtlarımda belirtmiştim ama, max 7500₺ olabilir. COOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA Bu soğutucu nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam o soğutucu iyi de siz beni yanlış anladınız. İşlemci soğutucu için bütçenizi sordum. İşlemci soğutucuya maksimum kaç TL verebilirsiniz?
Oğuz Alperen dedi: Önceki yanıtlarımda belirtmiştim ama, max 7500₺ olabilir. COOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA Bu soğutucu nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam o soğutucu iyi de siz beni yanlış anladınız. İşlemci soğutucu için bütçenizi sordum. İşlemci soğutucuya maksimum kaç TL verebilirsiniz?
Oğuz Alperen Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 13 Eylül 2020 #22 f3turan dedi: Hocam o soğutucu iyi de siz beni yanlış anladınız. İşlemci soğutucu için bütçenizi sordum. İşlemci soğutucuya maksimum kaç TL verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... 500₺ olabilir.
f3turan dedi: Hocam o soğutucu iyi de siz beni yanlış anladınız. İşlemci soğutucu için bütçenizi sordum. İşlemci soğutucuya maksimum kaç TL verebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... 500₺ olabilir.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #23 Oğuz Alperen dedi: 500₺ olabilir. Genişletmek için tıkla... Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Oğuz Alperen dedi: 500₺ olabilir. Genişletmek için tıkla... Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com