R5 3600 ve GTX 1650S sistem nasıldır?

Bütçe
5700

MikiMik

Femtopat
Şimdi ben NVIDIA ile bir sistem topladım fakat daha farklı şeylerden kısarak AMD'nin daha güçlü bir ekran kartını koyabilir miydim? Çünkü ben oyunların videosunu kayıt etmek istiyorum, hani güncel oyunlarda (Odyssey vb.) yüksek sistem isteyen oyunlarda bu sistem sorun yaratır mı emin olamadım. Çünkü FPS testlerine baktığımda biraz düşük geldi ki video kayıtı hesaba katmıyoruz o testlerde :(. Hala siparişi iptal etmek için vaktim var.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    32,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 2.png
    2.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu sistemle dediğiniz oyunları hem kayıt edip hem de oyunu akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynamak biraz zor görünüyor.

G.Skill F4-3000C16S-8GVRB RipjawsV Kırmızı DDR4-3000 MHz CL16 8 GB Single PC Ram Fiyatları ve Özellikleri (x2)
Bütçeni 149TL aşman gerek. Attığın sistemi tokatlayacağını düşünüyorum.

Monitör dahil bütçe belirtin, ona göre sistem önerelim. İptal etmenizi öneririm. Kasa ve PSU seçimi de pek iyi değil.

Pekala monitör dahil 6700TL ve monitörün 144Hz olması gerekmiyor sadece TN panel 1ms olması yeterli benim için. Olur da çok uygun fiyatlı 144Hz vardır piyasa da hayır denmez tabii.
G.Skill F4-3000C16S-8GVRB RipjawsV Kırmızı DDR4-3000 MHz CL16 8 GB Single PC Ram Fiyatları ve Özellikleri (X2)
Bütçeni 149TL aşman gerek. Attığın sistemi tokatlayacağını düşünüyorum.

İşlemci düşük kalmamış mı? İşlem gücü önemli çünkü yapacağım işlerden dolayı.

Pekala monitör dahil 6700TL ve monitörün 144Hz olması gerekmiyor sadece TN panel 1ms olması yeterli benim için. Olur da çok uygun fiyatlı 144Hz vardır piyasa da hayır denmez tabii.

İşlemci düşük kalmamış mı? İşlem gücü önemli çünkü yapacağım işlerden dolayı.
5700TL bütçeye göre toplamıştım :/ 6700 bütçeye bir daha toplayayım 1 dakika. Bana bir monitör at, onun üzerine kuracağım sistemi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı