Şimdi ben NVIDIA ile bir sistem topladım fakat daha farklı şeylerden kısarak AMD'nin daha güçlü bir ekran kartını koyabilir miydim? Çünkü ben oyunların videosunu kayıt etmek istiyorum, hani güncel oyunlarda (Odyssey vb.) yüksek sistem isteyen oyunlarda bu sistem sorun yaratır mı emin olamadım. Çünkü FPS testlerine baktığımda biraz düşük geldi ki video kayıtı hesaba katmıyoruz o testlerde . Hala siparişi iptal etmek için vaktim var.
AMD Ryzen 3 3300X 4.3 Ghz 4 Çekirdek 18MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
High Power Eco HPE-500BR-A12S 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pekala monitör dahil 6700TL ve monitörün 144Hz olması gerekmiyor sadece TN panel 1ms olması yeterli benim için. Olur da çok uygun fiyatlı 144Hz vardır piyasa da hayır denmez tabii.
AMD Ryzen 3 3300X 4.3 Ghz 4 Çekirdek 18MB AM4 7nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
High Power Eco HPE-500BR-A12S 500W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Pekala monitör dahil 6700TL ve monitörün 144Hz olması gerekmiyor sadece TN panel 1ms olması yeterli benim için. Olur da çok uygun fiyatlı 144Hz vardır piyasa da hayır denmez tabii.
İşlemci düşük kalmamış mı? İşlem gücü önemli çünkü yapacağım işlerden dolayı.