R5 3600 ve GTX 1660 S sistem için LG Flatron W2242S yeterli mi?

Makaleler
115
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde LG Flatron W2242S monitör var. 60 Hz olarak geliyor stok haliyle ancak ben OC ile 75 Hz kullanıyorum yaklaşık 4 senedir. Monitör 10 senedir bende ve hiçbir sorunu yok, hala taş gibi. Sizce değiştirip 1080P 144 Hz monitöre geçmeli miyim? Oynadığım oyunlarda zaten 144 FPS değerini görmediğim için pek mantıklı gelmiyor ama yine de sorayım dedim.

• Ryzen 5 3600.
  • GTX 1660 Super.
  • 16 GB 3000 MHz RAM.

1660S ile nasıl 144FPS almıyorsunuz hocam. GTA 5 Ultra+Redux ya da RDR2 ultra oynuyorsunuz sanırım?
Competitive oyunlar oynuyorsanız alın, hikayeli oyun için de alınabilir fakat o kadar da önemli olmaz sadece görsel olur.
Comp. oyunlarda işinize çok yarar.

1660S ile nasıl 144FPS almıyorsunuz hocam. GTA 5 Ultra+Redux ya da RDR2 ultra oynuyorsunuz sanırım?
Competitive oyunlar oynuyorsanız alın, hikayeli oyun için de alınabilir fakat o kadar da önemli olmaz sadece görsel olur.
Comp. oyunlarda işinize çok yarar.
Ultra oynuyorum çünkü. Competitive olarak sadece LoL oynuyorum onda da 144 Hz gerekmez diye düşünüyorum. Ama emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı