f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #11 Hz. Juan Yamano dedi: Hocam video çekince FPS kaybı oluyor. Tahminen o yüzden buraya yazdı arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda video çekince ne kadar FPS kaybı yaşandığı yazıyor. Onlara da bakabilirdi mesela. Örnek veriyorum.
Hz. Juan Yamano dedi: Hocam video çekince FPS kaybı oluyor. Tahminen o yüzden buraya yazdı arkadaş. Genişletmek için tıkla... Bazı videolarda video çekince ne kadar FPS kaybı yaşandığı yazıyor. Onlara da bakabilirdi mesela. Örnek veriyorum.
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 11 Ekim 2020 #12 f3turan dedi: Bazı videolarda video çekince ne kadar FPS kaybı yaşandığı yazıyor. Onlara da bakabilirdi mesela. Örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmayanlar da var.
f3turan dedi: Bazı videolarda video çekince ne kadar FPS kaybı yaşandığı yazıyor. Onlara da bakabilirdi mesela. Örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... Yazmayanlar da var.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #13 Hz. Juan Yamano dedi: Yazmayanlar da var. Genişletmek için tıkla... Yazanları izlesin diyorum yazmayanlar var diyorsunuz. İyi misiniz?
Hz. Juan Yamano dedi: Yazmayanlar da var. Genişletmek için tıkla... Yazanları izlesin diyorum yazmayanlar var diyorsunuz. İyi misiniz?
Hz. Juan Yamano Picopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 188 12 Ekim 2020 #14 f3turan dedi: Yazanları izlesin diyorum yazmayanlar var diyorsunuz. İyi misiniz? Genişletmek için tıkla... E hocam herkes yazmıyor diyorum yazan varsa izlesin.
f3turan dedi: Yazanları izlesin diyorum yazmayanlar var diyorsunuz. İyi misiniz? Genişletmek için tıkla... E hocam herkes yazmıyor diyorum yazan varsa izlesin.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #15 Hz. Juan Yamano dedi: E hocam herkes yazmıyor diyorum yazan varsa izlesin. Genişletmek için tıkla... Sırf cevap vermiş olmak için cevap vermeyin. Benim dediğimle aynı şeyi söylüyorsunuz.
Hz. Juan Yamano dedi: E hocam herkes yazmıyor diyorum yazan varsa izlesin. Genişletmek için tıkla... Sırf cevap vermiş olmak için cevap vermeyin. Benim dediğimle aynı şeyi söylüyorsunuz.
akiaki Femtopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2020 #16 5 3500x yapıp rtx 2060 yapmanı öneririm yada 5 2600 rtx 2060 nerede bu günlerrr