R5 3600 ve GTX 1660S Sistem

FurkanEkti

Centipat
Şimdi ben bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Bilgisayar parçalarından pek anlamam. Bir şeyler topladım, uyumlu olup olmadığından korkuyorum. Eğer uyumlu olmayan bir parça varsa o parça yerine benzer özellikte bir parça önerebilirseniz sevinirim.

Gigabyte B450M S2H anakart

Corsair Vengeance 2x8 16 GB 3200MHz DDR4 RAM

MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6 GB ekran kartı

AMD Ryzen 5 3600 işlemci

Seagate Barracuda 2TB 7200RPM 256MB harddisk

Corsair Force MP300 120GB M.2 SSD

500Watt 80+ Bronze PSU

Öncelikle ssd 120 GB çok düşük kalmış günümüzde 250 GB bile zar zor yetiyor, 480 GB bir ssd önerimdir.
Ve ayrıca o psu o sistemi beslemez gibi geldi bana.

Öncelikle SSD 120 GB çok düşük kalmış günümüzde 250 GB bile zar zor yetiyor, 480 GB bir SSD önerimdir.
Ve ayrıca o PSU o sistemi beslemez gibi geldi bana.

Sadece işletim sistemi için alıyorum. Yine de bir sıkıntı varsa yükseltirim. 500Watt yeter dediler bana birkaç kişiye sordum.

Sadece işletim sistemi için alıyorum. Yine de bir sıkıntı varsa yükseltirim. 500Watt yeter dediler bana birkaç kişiye sordum.

Yeter sanirim ama 550W alabilirsiniz kasaniz yoksa hava akisi tasarim bakimindan begendigim bir kasa olan Corsair Delta RGB 550W kasa alabilirsiniz.
Ayrica sistem parcalari guzel olmuş gule gule kullanin.

Anakart, kasa ve PSU önemli detaylar bence bu hususları da bir gözden geçirin. Bütçe belirtirseniz bütçe bazında da önceliklerinize göre yardımcı olmak daha kolaylaşacak.

Ryzen 5 2600 ve 1660 Super bir sistemde 550W kullanıyorum. Daha sorun yaşamadım PSU kaynaklı aklınızda bulunsun.

Ram olarak crucial balistik 3000 veya 3200 hz olan belleklerinden alın. Samsung'tan sonra en iyi chipset onda. Bütçeye göre farklı sistemler önerilebilir. Ekran kartı biraz daha yükseltilebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu sistem fena değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…