Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #11 MuratKayas dedi: Biraz benchmark izledim de pek darboğaz göremedim hocam ? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar? Oyundan oyuna değişir. Ayrıca dediğim gibi sorun çıkartacak kadar bir darboğaz olmaz ama darboğaz olur.
MuratKayas dedi: Biraz benchmark izledim de pek darboğaz göremedim hocam ? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunlar? Oyundan oyuna değişir. Ayrıca dediğim gibi sorun çıkartacak kadar bir darboğaz olmaz ama darboğaz olur.
MuratKayas Megapat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #12 Salsa dedi: Hangi oyunlar? Oyundan oyuna değişir. Ayrıca dediğim gibi sorun çıkartacak kadar bir darboğaz olmaz ama darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Even ufaktan darboğaz yapıyor bazen 1080p de ama genel olarak yapmıyor. Oyunların adını hatırlayamadım.
Salsa dedi: Hangi oyunlar? Oyundan oyuna değişir. Ayrıca dediğim gibi sorun çıkartacak kadar bir darboğaz olmaz ama darboğaz olur. Genişletmek için tıkla... Even ufaktan darboğaz yapıyor bazen 1080p de ama genel olarak yapmıyor. Oyunların adını hatırlayamadım.