FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 26 Ağustos 2020 #11 İbrahim Gürel dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Ve termal macun en son ne zaman değişti? Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bilgisayar daha 1 aylık. GoDd1 dedi: Nadiren drop yediğiniz oyunlar hangisi? Bir de nadiren drop yediğiniz oyunların GPU ve CPU kullanımını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... The friday 13TH değerler.
İbrahim Gürel dedi: Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Ve termal macun en son ne zaman değişti? Genişletmek için tıkla... Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bilgisayar daha 1 aylık. GoDd1 dedi: Nadiren drop yediğiniz oyunlar hangisi? Bir de nadiren drop yediğiniz oyunların GPU ve CPU kullanımını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... The friday 13TH değerler.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 26 Ağustos 2020 #12 FalconPaw dedi: Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bilgisayar daha 1 aylık. Eki Görüntüle 649681 The friday 13TH değerler. Genişletmek için tıkla... Değerler normal anı takılmalar disk ile alakalı olabilir.
FalconPaw dedi: Evet stok soğutucu kullanıyorum. Bilgisayar daha 1 aylık. Eki Görüntüle 649681 The friday 13TH değerler. Genişletmek için tıkla... Değerler normal anı takılmalar disk ile alakalı olabilir.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #13 GoDd1 dedi: Değerler normal anı takılmalar disk ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Disk ile alakalı olsa LoL’de de takılma olurdu. Büyük oyunlarda işlemci ısındığında takılma oluyor olabilir mi?
GoDd1 dedi: Değerler normal anı takılmalar disk ile alakalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Disk ile alakalı olsa LoL’de de takılma olurdu. Büyük oyunlarda işlemci ısındığında takılma oluyor olabilir mi?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Ağustos 2020 #14 FalconPaw dedi: Disk ile alakalı olsa LoL’de de takılma olurdu. Büyük oyunlarda işlemci ısındığında takılma oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii işlemci ısınması takılma yapar disk sorunu ağır oyunlarda zaten kendini belli eder. Oyunu 1-2 saat oynayıp sıcaklık değerlerini paylaşın.
FalconPaw dedi: Disk ile alakalı olsa LoL’de de takılma olurdu. Büyük oyunlarda işlemci ısındığında takılma oluyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabii işlemci ısınması takılma yapar disk sorunu ağır oyunlarda zaten kendini belli eder. Oyunu 1-2 saat oynayıp sıcaklık değerlerini paylaşın.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #15 GoDd1 dedi: Tabii işlemci ısınması takılma yapar disk sorunu ağır oyunlarda zaten kendini belli eder. Oyunu 1-2 saat oynayıp sıcaklık değerlerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... DİSK sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?
GoDd1 dedi: Tabii işlemci ısınması takılma yapar disk sorunu ağır oyunlarda zaten kendini belli eder. Oyunu 1-2 saat oynayıp sıcaklık değerlerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... DİSK sorunu olup olmadığını nasıl anlarım?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 27 Ağustos 2020 #16 FalconPaw dedi: DİSK sorunu olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... HD tune ile test yapıp fotoğrafları bana göndereceksiniz.
FalconPaw dedi: DİSK sorunu olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... HD tune ile test yapıp fotoğrafları bana göndereceksiniz.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 27 Ağustos 2020 #17 GoDd1 dedi: HD tune ile test yapıp fotoğrafları bana göndereceksiniz. Genişletmek için tıkla...
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 28 Ağustos 2020 #18 FalconPaw dedi: Eki Görüntüle 650366 Genişletmek için tıkla... HD Tune testide yapın daha iyi sonuç verelim. https://www.hdtune.com/
FalconPaw dedi: Eki Görüntüle 650366 Genişletmek için tıkla... HD Tune testide yapın daha iyi sonuç verelim. https://www.hdtune.com/
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 28 Ağustos 2020 #19 GoDd1 dedi: HD Tune testide yapın daha iyi sonuç verelim. https://www.hdtune.com/ Genişletmek için tıkla... Samsungun uygulaması daha net sonuçlar verdiğini düşünüyorum.
GoDd1 dedi: HD Tune testide yapın daha iyi sonuç verelim. https://www.hdtune.com/ Genişletmek için tıkla... Samsungun uygulaması daha net sonuçlar verdiğini düşünüyorum.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.643 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Ağustos 2020 #20 FalconPaw dedi: Samsungun uygulaması daha net sonuçlar verdiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HD Tune hasar gibi sorunlar varsa gösteriyorda.
FalconPaw dedi: Samsungun uygulaması daha net sonuçlar verdiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HD Tune hasar gibi sorunlar varsa gösteriyorda.