cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 892 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #11 Yoon dedi: Kasa ve SSD'yi bu ikisi ile değiştirirsem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD iyi ancak kasa maalesef. Power boost, gamepower gibi markalar büyük risk. Hele PSU'larını kullanacaksanız çok daha büyük bir risk.
Yoon dedi: Kasa ve SSD'yi bu ikisi ile değiştirirsem daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... SSD iyi ancak kasa maalesef. Power boost, gamepower gibi markalar büyük risk. Hele PSU'larını kullanacaksanız çok daha büyük bir risk.
Yoon Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 13 24 Eylül 2020 #12 cagr30 dedi: SSD iyi ancak kasa maalesef. Power Boost, Gamepower gibi markalar büyük risk. Hele PSU'larını kullanacaksanız çok daha büyük bir risk. Genişletmek için tıkla... Kasa ve SSD'yi değiştirdim bu şekilde daha iyi olmuştur umarım. Dosya Ekleri Opera Anlık Görüntü_2020-09-24_150534_www.itopya.com.png 14,8 KB · Görüntüleme: 29
cagr30 dedi: SSD iyi ancak kasa maalesef. Power Boost, Gamepower gibi markalar büyük risk. Hele PSU'larını kullanacaksanız çok daha büyük bir risk. Genişletmek için tıkla... Kasa ve SSD'yi değiştirdim bu şekilde daha iyi olmuştur umarım.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 892 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #13 Yoon dedi: Kasa ve SSD'yi değiştirdim bu şekilde daha iyi olmuştur umarım. Genişletmek için tıkla... Kasa hakkında şöyle bir konu açılmış: Thermaltake V200 RGB 600W 80+ kasa alınır mı? - Technopat Sosyal
Yoon dedi: Kasa ve SSD'yi değiştirdim bu şekilde daha iyi olmuştur umarım. Genişletmek için tıkla... Kasa hakkında şöyle bir konu açılmış: Thermaltake V200 RGB 600W 80+ kasa alınır mı? - Technopat Sosyal
Yoon Femtopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 13 24 Eylül 2020 #14 cagr30 dedi: Kasa hakkında şöyle bir konu açılmış: Thermaltake V200 RGB 600W 80+ kasa alınır mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Dğer kasalarda aynı seviyede, fiyatları bir birlerine çok yakın SSD'de sorun yoksa kasayı ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim ama şimdilik bunla idare etsem sıkıntı çıkartır mı?
cagr30 dedi: Kasa hakkında şöyle bir konu açılmış: Thermaltake V200 RGB 600W 80+ kasa alınır mı? - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Dğer kasalarda aynı seviyede, fiyatları bir birlerine çok yakın SSD'de sorun yoksa kasayı ilerleyen zamanlarda değiştirebilirim ama şimdilik bunla idare etsem sıkıntı çıkartır mı?