R5 3600 ve RTX 2060 sistem ne kadar eder?

Makaleler
4
Yazdığım sistem ve artı olarak AOC C27g1 monitör toplam kaç TL eder sizce? İncehesap sitesinden 7.500 TL'ye almıştım iki hafta önce. Şimdi satmak istiyorum fakat ne kadara satsam karar veremedim.

Bana göre 6.200-6500 arası eder gibime geliyor ama sizlerin fikrini de almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığım sistem ve artı olarak AOC C27g1 monitör toplam kaç TL eder sizce? İncehesap sitesinden 7.500 TL'ye almıştım iki hafta önce. Şimdi satmak istiyorum fakat ne kadara satsam karar veremedim.

Bana göre 6.200-6500 arası eder gibime geliyor ama sizlerin fikrini de almak istedim.

Kesinle eski tip anakart kullanmayın şuan Ekimin 10una kadar Asus x570 anakartlarda 200 ile 500tl arası geri ödeme kampanyası Prime x570'i 900tl gibi çok iyi bir fiyata alabilirsin. İleriye dönük bir yatırım olur.

Kesinle eski tip anakart kullanmayın şuan Ekimin 10una kadar Asus x570 anakartlarda 200 ile 500tl arası geri ödeme kampanyası Prime x570'i 900tl gibi çok iyi bir fiyata alabilirsin. İleriye dönük bir yatırım olur.
Sistem satılık hocam alacağım bir sistem değil, siz yanlış gelmişsiniz :D
Aldığın fiyata koy pazarlıkla düşersin çünkü milletimiz pazarlığın b.kunu çıkartıyor. Sistem güzel rahat eder o fiyat.
Hocam o fiyattan 300 TL düşüğe alacağıma sıfır alırım diyor insanlar

Sistem satılık hocam alacağım bir sistem değil, siz yanlış gelmişsiniz :D

Hocam o fiyattan 300 TL düşüğe alacağıma sıfır alırım diyor insanlar
Başlıkları okuyup ne biliyorsam sallıyorum kusura bakma 😂😂 NEDEN X570 ALMADIN DİYEYİM O HALDE!

Nasıl 3 yıllık sistemleri aynı güçte sıfıra dizilebilirken sıfır fiyatına koyuyorlar, buna saygı göstermemiz gerekli, aynı şekilde 2000 liralık ilana 1000TL teklife de saygı göstermemiz gerekli. İnsanımız evet ölücü ama böyle bir terim aslında yok, satanın aklında bir rakam alanın aklında bir rakam var, anlaşabilince buna alışveriş deniliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı