R5 3600 ve RTX 2060 Sisteme 75Hz Monitör Önerisi

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Keşke 1660ti alıp aradaki fiyat farkına 144Hz monitör alsaydın. 75Hz alarak şu an paranı çöpe atıyorsun haber vereyim. Takıp kullanmaya başladığında anlarsın.

Keşke 1660ti alıp aradaki fiyat farkına 144Hz monitör alsaydın. 75Hz alarak şu an paranı çöpe atıyorsun haber vereyim. Takıp kullanmaya başladığında anlarsın.
Yorumun için teşekkür ederim. Ben bu sistemi 4-5 yıl upgrade etmeyi düşünmüyorum. Eskiyince yeni bir sistem toplamaktan yanayım. Bilgisayarda da genel olarak RPG ve hikayeli oyunlar oynuyorum. 144Hz mönitör den 144Hz lik performans alabilmem için sistemimim bana sabit 144 FPS vermesi gerek. Şuan 144Hz bir mönitör alsam yeni çıkan oyunlarda sistemim 144FPS sağlayamayacağı için 144Hz lik mönitör den tam performans alamayacaktım. Bende bu nedenle tercih etmek istemedim. Eğer aktif bir CS GO veya Apex benzeri bir oyun oynasaydım kesinlikle dediğini yapar 144Hz lik bir mönitör alırdım. Fakat benim için çözünürlük ve grafik kalitesi şuan daha ön planda.

Sistemin 144FPS çok rahat verir dostum. Almışken iyisini alayım uzun süre kullanayım demişsin iyi yapmışsın. Sistem güzel. 1080p oyunculukta elindeki bilgisayar 144FPS çok rahat verir sana. Bende FPS oyuncusu değilim. 5-6 ay öncesine kadar bende hiç 144Hz ile tanışmadım. Görmedim, 60Hz veya 75Hz kullandım. 60 ile 75 monitörü yan yana koy. Çok zorlarsan belki farkedebilirsin aradakı farkı. 144Hz kullandıktan sonra 60Hz monitöre bakmak dahi istemeyeceksin. Dizüstü bilgisayarımı kullanırken içim bulanıyor resmen. Kişisel tavsiyem bul bir yolunu 144Hz deneyimle. Birde 75Hz bak. Kendin para biriktirip onu almak isteyeceksin.

Sistemin monster Hunter world oyununda ortalama 60-70 FPS, Shadow of Mordor oyununda 90-95 FPS, AC Odyssey oyununda 45-50 FPS, GTA V 70-80 FPS, Far Cry 5 90-100 FPS, Witcher 3 70-80 FPS bunlar oynamaktan keyif aldığım oyunlar ve seriler bunlarda 1080p ultra grafiklere alınan FPS ler. Bundan sonraki oyunlarda bu biraz daha düşücek. 144Hz lik bir performans yok ortada ben hala gereksiz buluyorum. Gerçekten bir şekilde pişman olursam alırım 144Hz çift mönitör yaparım birinden borsayı felan takip ederim. Düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…