Öncelikle selamlar PC toplamaya karar verdim. YouTube twtich ile ugraşacagım yeter mi diye sormak istedim toplamda 7.400 TL oluyor ya da 7.400'e daha iyisini toplayabilir miyim?
İyi midir Cloud II yerine SteelSeries Arctis 3 mü alayım sonuçda Cloud II çıkalı uzun bir zaman oldu Arctis 3 üse çok olmasada yeni bir kulaklık sizce hangisini alayım?
hazır olarak alacagım için bi bu var 2060 olarak ilk başta kendim toplayacakdım sonra hazır olarak buldum ve kendim topladıgımda 7600 gibi bir civarda oluyordu hazır olarak alırsamda 7400 o yüzden ş hazır olarak almak daha mantıklı
Öncelikle selamlar PC toplamaya karar verdim. YouTube twtich ile ugraşacagım yeter mi diye sormak istedim toplamda 7.400 TL oluyor ya da 7.400'e daha iyisini toplayabilir miyim?
İyi midir Cloud II yerine SteelSeries Arctis 3 mü alayım sonuçda Cloud II çıkalı uzun bir zaman oldu Arctis 3 üse çok olmasada yeni bir kulaklık sizce hangisini alayım?
Attığım sistemi resimdeki gibi değiştirip satın almanı öneririm klavyeyi idarelik bir şeyler alabilirsin ve mikrofonu güzel bir kulaklık olarakta Sharkoon B1 modelini alabilirsin.