R5 3600 ve RTX 2070 Mini sistem toplama

sserhat7

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar dilerim. Sizlerle bugün satın aldığım ürünü paylaşmak istiyorum çünkü araştırma sürecinde sizlerin yorumlarından çok yardım aldım. O yüzden bu sistem hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU ileride sistemi güncellerseniz biraz zayıf kalabilir ama pek önemi yok çünkü bu sistemi 5 yıl güncelleme ihtiyacı hissetmeden kullanacağınızı tahmin ediyorum.
Monitör almadıysanız, FHD'den ziyade 2K monitör almanızı tavsiye ederim.
Sonuç olarak alınır.

Hocam benimde çok bi durumum yoktu açıkcası. Elimde bi dizüsti bir de konsolum vardı. Onları satıp üzerine birşeyler koydum. Bakalım iyi mi ettik yoksa kötü mü. Yoksa günümüzde miktarlar malesef çok yüksek.
Hocam elimde 1080p bi monitörüm var ıps panel şimdilik o götürür diye düşünüyorum nasipse ileriki zamanlarda olur.

Aynı ekran kartında bende de var, kış olduğu için oyunda en fazla 60-65 derecede en fazla, incelemelerde oyunda en fazla 65-69 derecelerde. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…