R5 3600 ve RTX 2070 Super sistemin oyun performansı nasıldır?

yagmurluhava16

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler benim bilgisayarımın özellikleri 32 GB RAM DDR4 anakart tam bilmiyorum ama orta bir şey işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı RTX2070 Super ROG STRIX sizce bu bilgisayar iyi mi, geçen sene almıştım tüm oyunları kaldırır mı, şu an 2K'da. 2K'da kaldırır mı tüm oyunları, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler benim bilgisayarımın özellikleri 32 GB RAM DDR4 anakart tam bilmiyorum ama orta bir şey işlemci Ryzen 5 3600 ekran kartı RTX2070 Super ROG STRIX sizce bu bilgisayar iyi mi, geçen sene almıştım tüm oyunları kaldırır mı, şu an 2K'da. 2K'da kaldırır mı tüm oyunları, teşekkür ederim.

AMD Ryzen 5 3600 özellikleri ve açıkçası 2K oyunlar için yeterlidir:
amd 2.PNG
amd 2.PNG

Dosya Ekleri

• amd 3.PNG
    amd 3.PNG
    50,9 KB · Görüntüleme: 63

Çoğu oyunu kaldırır, oynatır. Problem olmaz. 32 GB RAM biraz fazla, ancak sorun değil. Yukarıda video var zaten, onu izleyebilirsin.

İşlemcin ekran kartına darboğaz yaparsa (ki pek muhtemel değil) işlemciye (soğutman da iyiyse) OC yaparak darboğazın önüne geçebilirsin. Ama kaldı ki 2K'da darboğaz falan olmaz.

Çoğu oyunu kaldırır, oynatır. Problem olmaz. 32 GB RAM biraz fazla, ancak sorun değil. Yukarıda video var zaten, onu izleyebilirsin.

İşlemcin ekran kartına darboğaz yaparsa (ki pek muhtemel değil) işlemciye (soğutman da iyiyse) OC yaparak darboğazın önüne geçebilirsin. Ama kaldı ki 2K'da darboğaz falan olmaz.

Sıvı soğutmayla da işlemçiye destek yapabilir.

Gönül rahatlığıyla kullanırsın. On numara olur. 32 GB RAM'a gerek yok.

O sistem seni daha uzun yıllar götürür 2070 Super ile her oyunu 2K Ultra'da rahatlıkla oynarsın 32 GB RAM iyi düşünmüşsün önümüzdeki yıllarda 16 yetmemeye başlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı