7 73083 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 461 27 Temmuz 2021 #11 2k'da kesinlikle olmaz alabilirsin.
H H.A.S.A.n Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 192 27 Temmuz 2021 #12 Teşekkürler cevaplarınız için alacağım 3070'i. Geralt0fRivia dedi: Tam tersi işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. Ekran kartına yüklenen oyunlarda ise darboğaz yapmaz. Eğer ekran kartına yapar diyorsanız neden dolandırıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaş yeni tosuncuk sanırım (!)
Teşekkürler cevaplarınız için alacağım 3070'i. Geralt0fRivia dedi: Tam tersi işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar. Ekran kartına yüklenen oyunlarda ise darboğaz yapmaz. Eğer ekran kartına yapar diyorsanız neden dolandırıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaş yeni tosuncuk sanırım (!)
Geralt0fRivia Kilopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 554 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #13 H.A.S.A.n dedi: Teşekkürler cevaplarınız için alacağım 3070'i. Arkadaş yeni tosuncuk sanırım (!) Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıyor derken lafı dolandırıyor anlamında söylemiştim ama neyse (parantez içinde ünlem koymuşsunuz görmedim)
H.A.S.A.n dedi: Teşekkürler cevaplarınız için alacağım 3070'i. Arkadaş yeni tosuncuk sanırım (!) Genişletmek için tıkla... Hocam dolandırıyor derken lafı dolandırıyor anlamında söylemiştim ama neyse (parantez içinde ünlem koymuşsunuz görmedim)
H H.A.S.A.n Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 192 27 Temmuz 2021 #14 Geralt0fRivia dedi: hocam dolandırıyor derken lafı dolandırıyor anlamında söylemiştim ama neyse (parantez içinde ünlem koymuşsunuz görmedim) Genişletmek için tıkla... Olsun olsun o espriyi yaptık bir kere geri alamayız
Geralt0fRivia dedi: hocam dolandırıyor derken lafı dolandırıyor anlamında söylemiştim ama neyse (parantez içinde ünlem koymuşsunuz görmedim) Genişletmek için tıkla... Olsun olsun o espriyi yaptık bir kere geri alamayız