R5 3600 ve RX 5600XT sistem değerlendirmesi

Arkadaşlar parça parça sistem topladım. Sistemi aldım, almadan önce her parçayı araştırdım. Sizce iyi mi, kötü mü yorumlarınızı bekliyorum.
Corsair Spec Delta +650W PSU.
Gigabyte B450M S2H.
AMD Ryzen 5 3600.
Corsair Vengeance LPX 8x2 3000 MHz RAM.
Kingston A400 480 GB 500/450 SSD.
Sapphire RX 5600XT Pulse.
Hepsi 6000 TL tuttu görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz gayet iyi olmuş, şayet bütçeniz elveriyorsa 3200 mhz'ye sahip ramlerle değiştirilebilir. Onun dışında sisteminizin oyun ağırlıklı olacağını düşünerek ek 1 tb HDD öneriyorum.

Aynı sistemi bende toplamayı düşünüyorum. Şu an sadece ekran kartını satın aldım. RAM'leri Team TUF Gaming 3200 MHz yapabilirsin. Bir de bütçeyi fazla zorlamayacaksan M.2 SSD koy.

Sisteminiz gayet iyi olmuş, şayet bütçeniz elveriyorsa 3200 MHz'ye sahip RAM'lerle değiştirilebilir. Onun dışında sisteminizin oyun ağırlıklı olacağını düşünerek ek 1 TB HDD öneriyorum.

Aynı sistemi bende toplamayı düşünüyorum. Şu an sadece ekran kartını satın aldım. RAM'leri Team TUF Gaming 3200 MHz yapabilirsin. Bir de bütçeyi fazla zorlamayacaksan M.2 SSD koy.

Önerileriniz için teşekkürler fakat kendim bulamadığımdan size soracağım Adata DDR4 8GB 3200MHz XPG GAMMIX D30 Ram (AX4U320038G16-SR30) | Teknobiyotik bu linkteki RAM 3200 MHz fakat CL değerini bulamadım bu ürünün CL değerini söylerseniz 3200 MHz RAM takabilirim bir de para biriktirip Samsung'un 1 TB NVMe M.2 ssdlerinden alacağım.

Sağlam sistem hayırlı olsun.

tek tek mi aldınız yoksa kasayı toplu bir şekilde bir siteden mi aldınız? aynı sistemi topluyorum belki ben de alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…