G Gökhan Kale Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 530 Çözümler 1 12 Haziran 2021 #11 Hocam güç kaynağı markasını öğrenin güç kaynağı kötüyse sistem çöp olabilir.
A angaramesi Centipat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #12 FlexR dedi: Corsair'ın birden fazla RAM ve SSD modeli var, model belirtin, bütün ürünlerin. Genişletmek için tıkla... RAM CORSAIR 16GB (1x16GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ama SSD'yi modelini bilmiyorum zaten değiştireceğim. Gökhan Kale dedi: Hocam güç kaynağı markasını öğrenin güç kaynağı kötüyse sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim daha iyi bir PSU ile merak etmeyin. Gökhan Kale dedi: Hocam güç kaynağı markasını öğrenin güç kaynağı kötüyse sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim daha iyi bir PSU ile merak etmeyin. Halen sorumun cevabını alamadım alınır mı sizce.
FlexR dedi: Corsair'ın birden fazla RAM ve SSD modeli var, model belirtin, bütün ürünlerin. Genişletmek için tıkla... RAM CORSAIR 16GB (1x16GB) Vengeance Siyah DDR4 3000MHz CL16 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ama SSD'yi modelini bilmiyorum zaten değiştireceğim. Gökhan Kale dedi: Hocam güç kaynağı markasını öğrenin güç kaynağı kötüyse sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim daha iyi bir PSU ile merak etmeyin. Gökhan Kale dedi: Hocam güç kaynağı markasını öğrenin güç kaynağı kötüyse sistem çöp olabilir. Genişletmek için tıkla... Değiştireceğim daha iyi bir PSU ile merak etmeyin. Halen sorumun cevabını alamadım alınır mı sizce.
Duez Decapat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 32 14 Haziran 2021 #13 ibrahimseker01 dedi: Kanka ben RX 570 kullanıyorum. Paran varsa alma NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... +1 zmaninsa AMD ekran kartı kullanıyordum oyunda çökmesinden tut ısısına kadar sonra RTX 2060 aldim hiçbir sıkıntı yaşamıyorum kessinlikle NVIDIA.
ibrahimseker01 dedi: Kanka ben RX 570 kullanıyorum. Paran varsa alma NVIDIA al. Genişletmek için tıkla... +1 zmaninsa AMD ekran kartı kullanıyordum oyunda çökmesinden tut ısısına kadar sonra RTX 2060 aldim hiçbir sıkıntı yaşamıyorum kessinlikle NVIDIA.