R5 3600 ve RX 570 sisteme 400W PSU yeterli mi?

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşlar.
Aerocool 400W VX Plus bir güç kaynağım var ekran kartım 4 GB bu sisteme 400W yeter mi?

Cooler Master'in sitesinde hesapladığımda 400W yetiyordu.

Yetmez.
İleride ekran kartınızı yükseltmeniz gerekirse diye en az 650W bir PSU tercih etmenizde fayda var.

Yetmez.
İleride ekran kartınızı yükseltmeniz gerekirse diye en az 650W bir PSU tercih etmenizde fayda var.

Şu an sadece işlemci alacak param vardı bende yeter diye düşündüm aldım şimdi iptal ediyorum

Arkadaşlar.
Aerocool 400W VX Plus bir güç kaynağım var ekran kartım 4 GB bu sisteme 400W yeter mi?
Yetmez ve ayrıca daha toplamadıysanız r5 3600 rx 570'e fazla gelir darboğaz olabilir işlemciyi düşürebilirsiniz.

500W almalısınız en azından.

Şu an hem işlemci hem de güç kaynağı alabilecek param yok sadece işlemci alacak param vardı bende işlemciyi sipariş etmiştim 1 saat önce falan şimdi iptal ediyorum

Şu an hem işlemci hem de güç kaynağı alabilecek param yok sadece işlemci alacak param vardı bende işlemciyi sipariş etmiştim 1 saat önce falan şimdi iptal ediyorum
İşlemciyi düşürüp güç kaynağı alın fazla zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…