R5 3600 ve RX 5700 sistem toplama

Hectopatt

Decapat
Düşüncem bu yönde toplam 9400 TL yapıyor. Sizin düşünceleriniz neler, tek takıldığım nokta 4ms monitör olması ghosting olacaktır. İllaki fakat 1ms için 700-800 TL fazladan vermek de istemiyorum. Fazlasıyla aştım bütçemi, 4000 TL topluyacaktım normalde. Teşekkürler iyi forumlar.

AMD Ryzen 5 3600
MSI Radeon RX 5700 XT Mech OC
MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC)
Corsair 2X 8 GB Vengeance LPX siyah 3000MHz CL16 DDR4
Corsair vs serisi VS650 650W 80Plus PSU
Adata 480GB SU630
MSI MAG Forge 100R tempered glass ARGB USB 3.2

Samsung LC27JG54QQMXUf 27" 144Hz (display+HDMI) 2.5k QHD FreeSync 4 ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ben de RX 5700 Mech GP OC versiyonu seçip satın aldım. Yenilenmiş versiyon olduğu için ısınma sorunları kalmış ve Pad'ler değişmiş.Fiyat konusunda biraz daha iyi geleceğini umuyorum.

Hocam RX 5700 XT alev topu atıyor diyorlar.

76 derece max sıcaklık furmark değeri çok değil sanki, fp olarak katlanılabilir bir değer gibi.

Rx 5600 xt önerimdir. Oc yaparak 5700 performansı alırsınız zaten.
5700 performansınamı yoksa 5700 xt performansınamı geliyor, birde daha önce hiç overclock yapmadım yanlış overclock yapmanında sisteme zarar verdiğini öğrendim, ve overclock'dan zarar gören donanımlar servis dışı kalabiliyormuş.

Dostum ben de RX 5700 Mech GP OC versiyonu seçip satın aldım. Yenilenmiş versiyon olduğu için ısınma sorunları kalmış ve Pad'ler değişmiş.Fiyat konusunda biraz daha iyi geleceğini umuyorum.
RX 5700 Mech GP OC dahamı az ısınıyor rx 5700 xt göre, furmark testi yaptınızmı ? en yüksek değer nedir ? o modeli alıcak kadar fark varmıdır veya ?

Son düzenleme:
Özür dileyerek konuyu hortlatıyorım.

Merhaba,

Ben yakın zamanda sizin kullandığınız ekran kartına sahip bir hazır sistem satın aldım ve henüz ekran kartından kaynaklandığına emin olmadığım bir sorun yaşıyorum. Siz hangi işlemciyi ve güç kaynağını kullanıyorsunuz acaba? Marka model verebilir misiniz?

Merhaba,

Ben yakın zamanda sizin kullandığınız ekran kartına sahip bir hazır sistem satın aldım ve henüz ekran kartından kaynaklandığına emin olmadığım bir sorun yaşıyorum. Siz hangi işlemciyi ve güç kaynağını kullanıyorsunuz acaba? Marka model verebilir misiniz?

Yaşadığınız sorun tam olarak nedir paylaşır mısınız?

Yaşadığınız sorun tam olarak nedir paylaşır mısınız?
Merhaba, şöyle bir konum var.

Merhaba,

Hocam işlemci olarak Ryzen 5 3500X, güç kaynağı olarak ise Thermaltake V200 kasa ile birlikte gelen 600W 80+ kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı