R5 3600 ve RX 5700 XT sistem ne kadar eder?

Şu an satmayı düşünmüyorum ama acaba sistemim kaç TL eder 2. el olarak? (Parçalar garantili.)
Ona göre bir şey planlayacağım da.

Böyle muazzam sistemler nedense 2. El piyasasına düşünce çok saçma fiyatlara gidiyor. Saçma dediğim ucuz. Anlayan biri alırsa eğer 7000-8000 sıkalasında bir fiyata rahat gidebilir.

İkinci elde kaça satarsınız bilmem ama sıfırına çok yakın bir fiyat koyarsanız satamazsınız.

Örneğin x işlemci y anakart z ram i satmak istiyosunuz ve 2000 lira fiyat belirlediniz. Alıcı x işlemciyi falan kişiden 800 e y anakartı filan kişiden 400 e ramleride başka kişiden 200 e alıp 1400 e mal edebiliyorsa eğer siz ben 7500 e aldım 7000 e satarım kafasına girerseniz satamazsınız. Pc toplayacak adam ikinci el tercih edecekse zamana yayıp bekliyor 1-2 hafta araştırıp öyle alıyor. ben görüyorum sıfırına bakıyosun 5000 lira adam koymuş 4500 e. 10 parçadan oluşan bir sistem düşünün parça başı 50 lira ikinci el payı düşürmüş oluyor adam. e sıfırı 1000 lira olan bir işlemciyi ikinci elde kim 950 liraya almak ister onuda anlamış değilim. O yüzden mantıklı bir fiyat koymayı deneyin siz burdakilere sormakta her zaman doğruya ulaşmanıza sebebiyet vermeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…