Yeşil ekran ve siyah ekran için RAM ya da PSU değiştirip denemeniz lazım. (Nadiren de kablo )
"Kartı aldığım ilk gün bilgisayarıma Windows'u temiz kurdum. Sürücüyü yükledikten sonra (19.8.1)
İlk oyunumu indirip oynamaya başladım.
FPS iyi değildi ama asıl sorunum değildi. Birkaç dakika sonra Discord yanıt vermiyordu ve sonunda siyah bir pencere haline geldi! Bu, yeniden başlatıp yeniden yükledikten sonra devam ediyordu. 1-2 saatlik oyun oynadıktan sonra ekran yeşil oldu. Uyuşmazlık seslerini duyabiliyor ve konuşabiliyordum ama sistem tepkisiz ve yeşildi! "
Çözüm
best solution olarak yazılmış kaliteli 750W Gold ile denemeniz lazım ve farklı RAM ile gerekirse.
Hello, Sorry to bother you with another RX 5700XT Post. But..... I read all the threads about it in this forum and it seems that still i have a problem... System I7 7700k Msi b250m pro vd Ddr4 2x8 2133mhz value select 850evo ssd Rm550x gold RX 5700XT Monitor Asus VS(something don't remember)...
Ve bağlantı daisy chain olmayacak. Yani çift kablo bağlamanız lazım ayrı ayrı şemada ki gibi.
Eki Görüntüle 674490