R5 3600 ve RX 580 sistem nasıldır?

Bütçe
18k max.

noliyeb

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı: RX 580.
İşlemci: R5 3600.
Anakart: Gigabyte B550M-K Micro ATX AM4 motherboard.
Güç kaynağı: Thermaltake Smart BX1 PS-0750NNSAbe-1 750W Power Supply.
Soğutucu: ID-Cooling SE-214-XT 68.2 CFM CPU cooler.

İnternette pek çok kişinin R500 serisinin sorunlarla dolu olduğunu söylediği yorumlar okudum, ancak meseleye uzağım. CS2 RDR2 Skyrim gibi oyunları orta ayarlarda oynatsın yeter. Bir de Unity ile uğraşıyorum. Bunlar isteklerime yetiyor ama dediğim gibi AMD'yle ilgili okuduğum negatif yorumlardan dolayı pek emin değilim. Eğer sorun yoksa benim için çok iyi olur çünkü AMD fiyatları NVIDIA'ya göre çok daha uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 18 ise yazdığın sistem iyi değil hocam, şuan tam 18 bandında alınabilir sistem yok. Acelen yoksa bekle derim. Bekleyemem dersen bunu yapıştır geç,

Yada AM5 APU sistemlere yönel. İşlemcisi 6500XT gücünde ortalama. İlerde eline yüklü para geçer yapıştırırsın üst segment bir kart.

anlamadım yazdığım sistem neden iyi değil? rdr2'de gow'da vesaire orta ayarlarda gayet iyi oynatıyor araştırdım.

Anlamadım yazdığım sistem neden iyi değil? RDR2'de GoW'da vesaire orta ayarlarda gayet iyi oynatıyor araştırdım.

RX580 sürücü desteği kesilmiş 7 yaşına girecek kart, AM5 çıktı ama bunu geçelim 3000 serisi işlemci almak yerine 5000 serisine yonelinmeli.

18 bin çok bu sistem için çünkü. Elite 8600g al.
Bende 1tb lik bir hdd var içinde verilerim var bu elite 8600g'de ek yer vardır takabileceğim değil mi? Bir de bunda neden ekran kartı yok? Çok uzağım bu konulara saçma bir soru sormuş olabilirim..

Bende 1TB'lik bir HDD var içinde verilerim var bu Elite 8600G'de ek yer vardır takabileceğim değil mi? Bir de bunda neden ekran kartı yok? Çok uzağım bu konulara saçma bir soru sormuş olabilirim.

Ekran kartı onboard. RX 6500XT ile aynı güçte bir onboard ekran kartına sahip. DDR5 olduğu için ileride yükseltmek için mükemmel bir sistem. Ekstra HDD de takabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…