bonegang Centipat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 20 Temmuz 2022 #11 ARTEON dedi: Ben bunu şahsen bilgisayar mühendisi bir arkadaşa toplattım PSU 80+ Plus ama pek de bilmiyorum PSU konusunu. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitimle PC mühendisi olmuş arkadaş herhalde. Düzgün TEK parça ekran kartı.
ARTEON dedi: Ben bunu şahsen bilgisayar mühendisi bir arkadaşa toplattım PSU 80+ Plus ama pek de bilmiyorum PSU konusunu. Genişletmek için tıkla... Uzaktan eğitimle PC mühendisi olmuş arkadaş herhalde. Düzgün TEK parça ekran kartı.
ARTEON Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #12 bonegang dedi: Uzaktan eğitimle PC mühendisi olmuş arkadaş herhalde. Düzgün tek parça ekran kartı. Genişletmek için tıkla... R5 3600 güzel bir işlemci benchmark scoruna bakıldığında en yüksek skorlu AMD işlemci.
bonegang dedi: Uzaktan eğitimle PC mühendisi olmuş arkadaş herhalde. Düzgün tek parça ekran kartı. Genişletmek için tıkla... R5 3600 güzel bir işlemci benchmark scoruna bakıldığında en yüksek skorlu AMD işlemci.
Asmerrrr Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.052 Çözümler 4 20 Temmuz 2022 #13 ARTEON dedi: en yüksek skorlu AMD işlemci. Genişletmek için tıkla... Doğru değil sanki?
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2022 #14 ARTEON dedi: R5 3600 güzel bir işlemci benchmark scoruna bakıldığında en yüksek skorlu AMD işlemci. Genişletmek için tıkla... Hangi bechmark testi sonucu bu? Söyleyinde yolumuz düşmesin.
ARTEON dedi: R5 3600 güzel bir işlemci benchmark scoruna bakıldığında en yüksek skorlu AMD işlemci. Genişletmek için tıkla... Hangi bechmark testi sonucu bu? Söyleyinde yolumuz düşmesin.
ARTEON Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 285 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600 6-Core-16,0 GB RAM-Sapphire PULSE Radeon RX 6600-İntenso 480gb m2ssd-600watt psu Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2022 #15 DeadsCrazy dedi: Hangi bechmark testi sonucu bu? Söyleyinde yolumuz düşmesin. Genişletmek için tıkla... Buyurun user benchmark sitenin adı en çok puanlı AMD işlemci.
DeadsCrazy dedi: Hangi bechmark testi sonucu bu? Söyleyinde yolumuz düşmesin. Genişletmek için tıkla... Buyurun user benchmark sitenin adı en çok puanlı AMD işlemci.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 20 Temmuz 2022 #16 ARTEON dedi: Eki Görüntüle 1457252 Buyurun user benchmark sitenin adı en çok puanlı AMD işlemci. Genişletmek için tıkla... Forumda user bechmark hatırladığım kadarıyla ya yasaklanmıştı ya da yanlış bilgi veriyor diye kimse inanmaması gerektiğini söylüyorlardı. (bencede öyle o sitedeye güvenmeyin daha iyi olur. YouTube bakın hangisi daha iyi diye o siteden iyidir.)
ARTEON dedi: Eki Görüntüle 1457252 Buyurun user benchmark sitenin adı en çok puanlı AMD işlemci. Genişletmek için tıkla... Forumda user bechmark hatırladığım kadarıyla ya yasaklanmıştı ya da yanlış bilgi veriyor diye kimse inanmaması gerektiğini söylüyorlardı. (bencede öyle o sitedeye güvenmeyin daha iyi olur. YouTube bakın hangisi daha iyi diye o siteden iyidir.)
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Temmuz 2022 #17 ARTEON dedi: Ben bunu şahsen bilgisayar mühendisi bir arkadaşa toplattım PSU 80+ Plus ama pek de bilmiyorum PSU konusunu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş torpille mezun olmuş sanırım.
ARTEON dedi: Ben bunu şahsen bilgisayar mühendisi bir arkadaşa toplattım PSU 80+ Plus ama pek de bilmiyorum PSU konusunu. Genişletmek için tıkla... Arkadaş torpille mezun olmuş sanırım.