R5 3600 ve RX 6600 XT darboğaz yapıyor

celozin0

Femtopat
Daha fazla  
R5 3600 RX 6600 XT.
Arkadaşlar RAM vb. her şey yeterli düzeyde sistemde, en basitinden Valorant oynarken bile ufak takılmalar ani FPS düşüşleri oluyor.
Sıcaklıkları da gayet normal GPU yükte 60 derece civarı, işlemci 65-70 derece civarı oluyor.
Darboğaz olduğunu düşünüyorum işlemci yükseltecek imkanım yok şu an. Ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci kullanımı ile ekran kartı kullanımını kontrol eder misin
Mini çözüm olarak ise VRAM kullandır ekran kartına Wallpaper Engine falan kullanıyorsan ekran kartından doğru kullandırki arkada kartı biraz çalıştıracak bir şey olsun

Not: İlk fırsatta R5 5600 geç :D

İşlemci kullanımı ile ekran kartı kullanımını kontrol eder misin?
Mini çözüm olarak ise VRAM kullandır ekran kartına Wallpaper Engine falan kullanıyorsan ekran kartından doğru kullandırki arkada kartı biraz çalıştıracak bir şey olsun.

Not: İlk fırsatta R5 5600 g

İşlemci kullanımı ile ekran kartı kullanımını kontrol eder misin?
Mini çözüm olarak ise VRAM kullandır ekran kartına Wallpaper Engine falan kullanıyorsan ekran kartından doğru kullandırki arkada kartı biraz çalıştıracak bir şey olsun.

Not: İlk fırsatta R5 5600 geç :D

Geçene kadar MSI Afterburner ile GPU frekansını düşüsrsem işe yarar mı? Zaten 144 Hz monitörüm var Valorant tarzı oyunlarda takılma olmasın yeter benim için.

Geçene kadar MSI Afterburner ile GPU frekansını düşüsrsem işe yarar mı? Zaten 144 Hz monitörüm var Valorant tarzı oyunlarda takılma olmasın yeter benim için.

Açıkçası o kısmı bilmiyorum Valorant'ta RX6700 R5 3600 ile drop sorununu bende yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı