R5 3600 ve RX5700 XT'li sistem toplama

Berkaycak4161

Hectopat
Yukarıdaki parçaları barındıran bir sistem toplayacağım. Fiyat en fazla 9000 TL çoğunlukla, RX 5700XT için Gigabyte öneriyorlar. Sizin öneriniz nedir? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki parçaları barındıran bir sistem toplayacağım. Fiyat en fazla 9000 TL çoğunlukla, RX 5700XT için Gigabyte öneriyorlar. Sizin öneriniz nedir? Teşekkürler şimdiden.
Ekran kartı için Saphire nitro seçebilirsin. Gigabyte da kalitelidir.

Saphire Nitro+

Saphire Nitro+ Special Edition

En iyi ekran kartı F/P üst düzey ekran kartı şu an MSI RX 5700XT Gaming X'dir. Cuma indirimlerinde denk gelmez ise bir daha zor bulunur.

Edit: En yüksek performans veren 5700 XT şu an en ucuz kısaca. Elini çabuk tut

Dosya Ekleri

• son sistembu.png
    28,4 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Valla şimdiki babalar bayağı bonkör demek ki benim zamanımda akülü araba bile almazlardı adamın değerini bil sabret

470 üstü yapmam gerekiyor ve 8 sene kullanayacağım bu bilgisayarı sence cok mu bonkörce.
Valla şimdiki babalar bayağı bonkör demek ki benim zamanımda akülü araba bile almazlardı adamın değerini bil sabret

Akülü arabayı bana da almadılar çok istemistimde olmadı

Yazın alınacak sistemi şimdiden dizmenin hiçbir mantığı yok. Yazın fiyatların ne olacağı belirsiz.

Bende aynı topladigin PC gibi dusunuyordum ama benim alacağım zaman indirim olmazsa bu çok fazla gelir babam 7000 verecek geriye 3-4 senedir para biriktiriyorum 2000 TL civarı o yüzden anakarti ve ekran kartını dusurebilirim Gaming X yerine Gigabyte alacağım büyük ihtimal.

Yazın alınacak sistemi şimdiden dizmenin hiçbir mantığı yok. Yazın fiyatların ne olacağı belirsiz.

10 sene sonra para kazanmaya başlayınca anlarsın .

Yazın babamla çalışıyorum zaten arada para veriyor öyle öyle birikti.

Haklısın ama en azından kafamda bir şey oluşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…