R5 3600 ve RX590 sistem toplama

Bütçe
5330

ismail Tkn

Centipat
Herkese merhaba, sistem toplayacağım, siparişleri verdim fakat aklıma takılan bir konu oldu. Arkadaşım sistem darboğaz yapmasın dedi, sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum. Sizce bir sıkıntı olur mu, uyuşmazlık yaşar mıyım? Aldığım sistem özellikleri:
  • GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit RAM
  • MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
  • Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus ATX PSU
  • ADATA 240GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma) 2 adet
  • AMD Ryzen™ 5 3600 3.6GHz (Turbo 4.2GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu)
  • Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
  • GAMETECH ZEUS 4x120 RGB Fan Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalitesiz, fason üretim, marka basılmış kasa. Öyle dandik markalardan bir sey alinmamali. Fanlarin dandik olduğu aşikar. Hava sirkülasyonu yönünden de olumlu yorum yapamayacagim.

PSU da marka olarak iyi fakat normalden ucuza satılıyor. Pek emin değilim o PSU konusunda.

SSD Adata yerine daha kaliteli modellerden secilebilirdi.

sistem özellikleri hakkında düşünceniz nedir bir sıkıntı yaşar mıyım

Eğer Ram'i fazla kullanan programlar kullanıyorsan sistem hızı da önemli olacaktır M2 SSD tercih etmeni öneririm bu bütçeye sığdırmak zor olsa da alınmalı bence.

Bir de merak ediyorum, neden sistemi aldiktan sonra konu aciyorsunuz ki? Almadan önce danışsanız çok daha iyi sistemler alabilirdiniz.
sistem tavsiyesi için konu açmadım ilk konu içeriğinde dediğim gibi topladığım sistemde bir sıkıntı olur mu, uyuşmazlık yaşar mıyım? gibi sorularımın cevabını almak için konu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…