Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #11 BloondyTK dedi: İşlemcinin ömrü kısalmaması için boştayken 3.6GHz. Çalışsın diye düşünmüştüm ama Core temp ile gözlemlediğime göre herhangi bir işlem yaptığım zaman 4.0 - 4.2GHz Boost oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ömrü öyle kısalmaz merak etme. 80 dereceyi geçmiyorsan sıkıntı yok. 4.3 GHz OC yap ortalama 70-75'ı geçmiyorsa öyle kullan.
BloondyTK dedi: İşlemcinin ömrü kısalmaması için boştayken 3.6GHz. Çalışsın diye düşünmüştüm ama Core temp ile gözlemlediğime göre herhangi bir işlem yaptığım zaman 4.0 - 4.2GHz Boost oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci ömrü öyle kısalmaz merak etme. 80 dereceyi geçmiyorsan sıkıntı yok. 4.3 GHz OC yap ortalama 70-75'ı geçmiyorsa öyle kullan.
BloondyTK Kilopat Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 304 Makaleler 1 24 Aralık 2020 #12 Adem Yıldız_ dedi: İşlemci ömrü öyle kısalmaz merak etme. 80 dereceyi geçmiyorsan sıkıntı yok. 4.3 GHz OC yap ortalama 70-75'ı geçmiyorsa öyle kullan. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 2030pgs hız aşırtmaya daha uygun slikonu daha iyi biliyorum kaç voltaj vermem gerekli ?
Adem Yıldız_ dedi: İşlemci ömrü öyle kısalmaz merak etme. 80 dereceyi geçmiyorsan sıkıntı yok. 4.3 GHz OC yap ortalama 70-75'ı geçmiyorsa öyle kullan. Genişletmek için tıkla... İşlemcim 2030pgs hız aşırtmaya daha uygun slikonu daha iyi biliyorum kaç voltaj vermem gerekli ?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 24 Aralık 2020 #13 BloondyTK dedi: İşlemcim 2030PGS hız aşırtmaya daha uygun slikonu daha iyi biliyorum kaç voltaj vermem gerekli? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum. OC tecrübesi olan insanlar yardımcı olmalı sana.
BloondyTK dedi: İşlemcim 2030PGS hız aşırtmaya daha uygun slikonu daha iyi biliyorum kaç voltaj vermem gerekli? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum dostum. OC tecrübesi olan insanlar yardımcı olmalı sana.