Çok teşekkür ederim iyi ki konu açmışım ve sen yazdın 2825 alacaktım.Almayı düşündüğün ekran kartları için Ryzen 5 5600X biraz para israfı kaçar. 3600 daha mantıklı. Ama sıfır 3600 için 2800 TL ne kadar mantıklı tartışılır.
İtopya'da 2500 TL şu an, indirimde.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Soğutucu olarak Wraith Prism isteme sebebin görsellik mi bu arada? Ona göre öneri yapabilirim.Çok teşekkür ederim iyi ki konu açmışım ve sen yazdın 2825 alacaktım.
Almayı düşündüğün ekran kartları için Ryzen 5 5600X biraz para israfı kaçar. 3600 daha mantıklı. Ama sıfır 3600 için 2800 TL ne kadar mantıklı tartışılır.
İtopya'da 2500 TL şu an, indirimde.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hoş duruyor ve yeterli olacağını düşünüyorum.Önerilere açığım.Soğutucu olarak Wraith Prism isteme sebebin görsellik mi bu arada? Ona göre öneri yapabilirim.
Görsellik için daha iyi bir alternatif yok maalesef o bütçede. Yeterlidir. Soğutma bakımından daha iyileri var ancak görsellik bakımından yok.Hoş duruyor ve yeterli olacağını düşünüyorum. Önerilere açığım.
İlerde bütçeyi artırarak yapabilirim şuan ki bütçem bu kadar malesef.Dediğin ekran kartları için 3600 yeterli ama ileriye dönük olmasını istiyorsan 2. el 5600X bak bu kadar verilmez.
ikinci el 5600x ler 4k dan başlıyor.Bence 2. el 5600x alınabilir.