r5 3600 yanına ekran kartı önerisi

Ali25

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım Sapphire Pulse RX 560 ekran kartı sürücülerinden ve donmasından çok sıkıldığım için 1 ay içerisinde ekran kartı almak istiyorum. Uzun lafın kısası bütçem maksimum 11 bin olabilir, 10 bin olsa daha iyi olur. 3 fanlı ekran kartları kasaya sığmaz. Kasanın ebat ı normal kasalara göre küçük olduğu için 2 fanlıları tercih edebilirim. 600W PSU Ryzen 5 3600 işlemci MSI B450M Pro vhd Max anakartı 16 GB RAM var ne alacağımı bilmiyorum öneride bulunabilir misiniz? Darboğaz meselesini pek anlamıyorum o olmayacak şekilde öneri verirseniz iyi olur, belki ileride işlemci değiştirebilirim R5 3600 çok ısınıyor. Teşekkürler.

3060 alabilirsin

Rx 6600 XT olabilir fakat bence işlemciyi satın çok daha iyi işlemci + ekran kartı kombosu yaparsınız.

RX 6600 XT olabilir fakat bence işlemciyi satın çok daha iyi işlemci + ekran kartı kombosu yaparsınız.

Hocam dediğiniz mantıklı geldi MSI RX 6650XT 7200 TL şu an bir sitede onu alıp yanına bir de R5 5600 patlatsam çok iyi olur eski işlemciyi satıp bir de PSU alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…