M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar iyi günler. R5 3600 işlemcim var PUBG Mobile oynuyorum işlemci kullanımı %20'lerde fakat görev yöneticisinden bakıyorum %40'larda geziyor.
Arkadaşlar iyi günler. R5 3600 işlemcim var PUBG Mobile oynuyorum işlemci kullanımı %20'lerde fakat görev yöneticisinden bakıyorum %40'larda geziyor.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 %40 yüksek bir kullanım değildir. Ekran kartı kullanımı ve sıcaklık değerlerinizi de paylaşırsanız net bir sonuç söyleyebiliriz.
%40 yüksek bir kullanım değildir. Ekran kartı kullanımı ve sıcaklık değerlerinizi de paylaşırsanız net bir sonuç söyleyebiliriz.
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #3 questa dedi: %40 yüksek bir kullanım değildir. Ekran kartı kullanımı ve sıcaklık değerlerinizi de paylaşırsanız net bir sonuç söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yüksek kullanım değil MSI Afterburner ile kullanımlar %20 fakat görev yöneticisinden bakıyorum % 40 gösteriyor yüksek kullanım değil. Hangisi doğru şu an oyunu ilk yüklenme kısmında % 80'lere kadar çıkıyor.
questa dedi: %40 yüksek bir kullanım değildir. Ekran kartı kullanımı ve sıcaklık değerlerinizi de paylaşırsanız net bir sonuç söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Yüksek kullanım değil MSI Afterburner ile kullanımlar %20 fakat görev yöneticisinden bakıyorum % 40 gösteriyor yüksek kullanım değil. Hangisi doğru şu an oyunu ilk yüklenme kısmında % 80'lere kadar çıkıyor.
questa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.173 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 MSI Afterburner daha stabil. Onun değerlerini esas alabilirsiniz. Görev yöneticisi biraz daha genelleme bir ölçüm yapıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2021
MSI Afterburner daha stabil. Onun değerlerini esas alabilirsiniz. Görev yöneticisi biraz daha genelleme bir ölçüm yapıyor.