R5 3600 yüksek sıcaklıklara ulaşıyor

Eğer alabiliyorsanız alın 360 mm sıvı soğutmaladan daha iyi ve iyi bir yatırım olur.

Core performance Boost kapattım ve sıcaklık 45 dereceye kadar düştü. Bu sıcaklık yeterlidir sanırım.

Bahsettiğiniz Core performance Boost ne demek bende aynı işlemciyi kullanıyorum benim sıcaklık değerlerim de biraz yüksek bu Core performance Boost nasıl kapatılır ve oyun performansında bir değişiklik olur mu?

Hocam CPB kapalı da biraz sıcakmış. Bir de daha yaz olmadı yazın çok daha sıcak olur. Soğutucuyu değiştirmeniz gerekebilir.

Performans hakkında okuduğum kadarıyla biraz düşme yaşarsınız deniyor. Fakat sıcaklık şuan 40 derecelere kadar düştü. Sıcaklık bir tık daha önemli benim için. Kapatmak için advanced sekmesinde AMD CBS kısmına gelin orada göreceksiniz ayarı.
Hocam CPB kapalı da biraz sıcakmış. Bir de daha yaz olmadı yazın çok daha sıcak olur. Soğutucuyu değiştirmeniz gerekebilir.
40 derece civarında ama eski işlemcimde 30 derecelerdeydi. Bir tık yine fazla gibi duruyor ama hayırlısı diyelim. Soğutucu değiştirme durumu olabilir ileride.

Haziran sonuna kadar dayanır ama sonradı için bir şey diyemem. Dediğim gibi alabiliyorsanız direkt kapın Dark rock Pro 4'ü. Şu an yaklaşık %45 indirimde.

Çoğu yerde yeterli deniyordu ayni islemciyi bende alacam birde sogutucu fan almamiz gerekiyorsa direk x olan modeli alayim aralarinda ki fark zaten 200 tl
Youtube'da 3600 sistemin oyun performans videosu vardır Technopatta. Fikir açısından yardımcı olur. Bende öyle yapacaktım fakat indirimle 1200 TL'ye düşünce 3600 aldım.

Çoğu yerde yeterli deniyordu ayni islemciyi bende alacağım bir de sogutucu fan almamiz gerekiyorsa direk X olan modeli alayim aralarinda ki fark zaten 200 TL.

Hocam CPB kapalı kullanın biraz sonra para birikince soğutucu alın. X modeli 95W TDP'ye sahip olduğundan o da ısınıyor.

YouTube'da 3600 sistemin oyun performans videosu vardır Technopat'ta. Fikir açısından yardımcı olur. Bende öyle yapacaktım fakat indirimle 1200 TL'ye düşünce 3600 aldım.

1200'ün uzerine 600 700 liraya soğutucu alacagima X serisinin sogutucusu yeterliyse oni alirim ki hem daha yuksek islemcim olur hem de ekstra masrafim olmaz. X bu konuda yeterli mi bilgisi olan kullananlar yardimci olabilir mi?
Hocam CPB kapalı kullanın biraz sonra para birikince soğutucu alın. X modeli 95W TDP'ye sahip olduğundan o da ısınıyor.

Anladim o ZMN sogutucu her türlü gerekli yani. Benim isim Knight Online ile hem oynuyorum hem de para kazaniyorum Tomahawk + 5600XT aldim islemci icin hala kararsızım

3600 alın yaza giriyoruz stok soğutucu kullanmak iki işlemci için de sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…