Rifat Sezer Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 95 4 Haziran 2020 #21 Arkadaşlar aida64 stress testi yaptım ve işlemci minimum 39derece maksimum 68 dereceyi gördü. İyi midir sizce?
Arkadaşlar aida64 stress testi yaptım ve işlemci minimum 39derece maksimum 68 dereceyi gördü. İyi midir sizce?
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #22 Rifat Sezer dedi: Arkadaşlar AIDA64 stress testi yaptım ve işlemci minimum 39derece maksimum 68 dereceyi gördü. İyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Fena değil hocam. Ucuza güzel bir soğutucu almak isterseniz şu model tam F/P. Bırakın CPB kapalı kullanmayı küçük bir OC bile yapılabilir.
Rifat Sezer dedi: Arkadaşlar AIDA64 stress testi yaptım ve işlemci minimum 39derece maksimum 68 dereceyi gördü. İyi midir sizce? Genişletmek için tıkla... Fena değil hocam. Ucuza güzel bir soğutucu almak isterseniz şu model tam F/P. Bırakın CPB kapalı kullanmayı küçük bir OC bile yapılabilir.