Alıcı R5 3600

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Ben sistem toplamak isteyen fakat yanlış zamana denk gelmiş şanssız bir kimseyim. Normalde 1300TL civarlarında olan R5 3600, günümüzde 2000 TL gibi fahiş fiyatlara satılıyor. Ben normalde bu işlemciyi alacaktım ki, şuan ki fiyatı benim bütçemi aşıyor.

Sözü direk sebebi ziyaretime getireyim, aranızda bana uygun fiyatlı R5 3600 işlemci ayarlayabilecek veya 2. el olarak satacak var mı? Ne bileyim... Tanıdık olur, Ankara'da dayınız olur falan, belki Recep Tayyip Erdoğan'ın torunusunuzdur veya damadısınızdır ne bileyim. Bütçem 1400 TL. Bana bu bütçeyle bu işlemciyi bulabilecek biri varsa gerçekten, ama gerçekten çok müteşekkir olurum.

Şimdiden Teşekkürler...

İmkansız. Belki incehesap gaming gecesinde çabuk olursan.

Eğer hala arıyorsanız elimde var garantili kutulu faturalı 1 yıl.

Size nereden ulaşabilirim? Ne kadar fiyat biçiyorsunuz?
Hocam ürün kutulu garantili faturalı Vatan Bilgisayar'dan alınma. Tam olarak 1 yıl 20 gün garantisi var. 5600X modelini aldığım için satıyorum fiyat olarak 1550 düşünüyorum. İsterseniz get üzerinden gönderebilirim lakin kesinti yapar. Whatsapp 5071342433

Hocam ürün kutulu garantili faturalı Vatan Bilgisayar'dan alınma. Tam olarak 1 yıl 20 gün garantisi var. 5600X modelini aldığım için satıyorum fiyat olarak 1550 düşünüyorum. İsterseniz get üzerinden gönderebilirim lakin kesinti yapar. Whatsapp 5071342433
Discord ismi verebilir misiniz? Telefonum bulunmuyor, instagram'da verebilirsiniz ama discord daha iyi olur.
Yanıtınızı bekliyorum hocam, ona göre işlemci alacağım. Discord adresi verebilirseniz çok güzel olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı