Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #11 Eagle_Paw dedi: MC, ETS2, GTA V gibi oyunlarda da artış olur ama aşırı bir fark beklemeyin. LoL'de de sağlam bir artış yaşatır. Genişletmek için tıkla... Minecraft önemli saatimi çoğunlukla o oyunda öldürüyorum hocam
Eagle_Paw dedi: MC, ETS2, GTA V gibi oyunlarda da artış olur ama aşırı bir fark beklemeyin. LoL'de de sağlam bir artış yaşatır. Genişletmek için tıkla... Minecraft önemli saatimi çoğunlukla o oyunda öldürüyorum hocam
P pagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 956 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #12 Drozvenn dedi: Minecraft ETS2 GTAV ve hikayeli oyunlar oynuyorum gözle görülür FPS artışı olur mu ? Leauge of Legends oynuyorum söz konuşu artış oyunda gözlemlenir mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunlarda 200 FPS alıyorsanız 250 alırsınız, olmasa da olur bir değişiklik. Asıl farkı yarın öbürgün işlemciye aşırı yüklenen ve oynamayı çok istediğiniz bir oyunda görürsünüz.
Drozvenn dedi: Minecraft ETS2 GTAV ve hikayeli oyunlar oynuyorum gözle görülür FPS artışı olur mu ? Leauge of Legends oynuyorum söz konuşu artış oyunda gözlemlenir mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu oyunlarda 200 FPS alıyorsanız 250 alırsınız, olmasa da olur bir değişiklik. Asıl farkı yarın öbürgün işlemciye aşırı yüklenen ve oynamayı çok istediğiniz bir oyunda görürsünüz.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #13 AAA oyunlarda aman aman fark olmaz fakat işlemci odaklı oyunlarda gözle görülür fark olur, değer.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 5 Nisan 2023 #14 Oyunlarda baya fark eder ama normal kullanımda çokta hissetmezsiniz.
Drozvenn Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 629 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #15 AceTeq dedi: Oyunlarda baya fark eder ama normal kullanımda çokta hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... MC ETS gibi oyunları oynarken anlık droplar yiyorum düzelir diye düşünüyorum hocam.
AceTeq dedi: Oyunlarda baya fark eder ama normal kullanımda çokta hissetmezsiniz. Genişletmek için tıkla... MC ETS gibi oyunları oynarken anlık droplar yiyorum düzelir diye düşünüyorum hocam.