Aradan çıkartayım o zaman Reeven Hans'ı. İhtimale bırakmayalım.
SE-224-XT yeterli o işlemci için. Kasanız nedir?
Şu da var.Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
ARGB ister belki diye önerdim onu. En ucuz ARGB hava soğutmalardan birisi.
Üzdü. O kasa hava soğutma özürlüsü. 140mm'den fazla desteklemiyor.Gamepower Warcry
Kendim kullanıyorum 3600'de boşta 32 33 dercelerde. İşkence testinde ise 69u geçemedi. Üstüne tanımam bu fiyata.Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Reeven Hans alacak olursanız içinde AM4 kiti dahil mi diye satıcıya sorun, teknoraks'a sorduğumda çıkmıyor demişlerdi ve E12 almıştım bundan dolayı.
QP'den alınan ürünlerden kesin olarak çıkıyor. Belki yeni kutular geldiyse olabilir. Siz ne zaman sormuştunuz?Aradan çıkartayım o zaman Reeven Hans'ı. İhtimale bırakmayalım.
Zorunlu 120mm sıvı soğutma almalısın, çoğu hava soğutma kasana sığmıyor.Boşta 45-46 arası şu an :/
Üzdü. O kasa hava soğutma özürlüsü. 140Mm'den fazla desteklemiyor.
O zaman şunu öneririm.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Veya şunu.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
QP'den alınan ürünlerden kesin olarak çıkıyor. Belki yeni kutular geldiyse olabilir. Siz ne zaman sormuştunuz?
Bütçeniz nedir bu arada? O kasanın sıvı soğutma desteği var hocam zaten oldukça geniş. Hava soğutma desteği konusunda çok kısıtlı. Şu ana kadar önerilen hiçbir hava soğutma kasana sığmıyor.Bildiğim kadarıyla üstünde ve yanında 360mm destekleri var