R5 3600'e soğutucu önerisi

Makaleler
1
Merhabalar. F/P olacak şekilde ve uzun vadede üzmeyecek bir soğutucu arıyorum. Aşağıdakileri düşündüm. İçlerinden veya liste dışından bir ürün önerebilirseniz sevinirim. Herkese sağlıklı günler.

• Anakart: ASUS TUF B450-PLUS GAMING.
  • Kasa: Xigmatek Helios.
  • Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RTX 2060.
  • RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 MHz.

Not: Soğutucu tek fanlı olursa ekstra bir fan daha alıp takabilirim. Zaten kasa için 2 veya 3 adet 120mm fan almayı düşünüyordum, birini soğutucuda kullanabilirim.

ID cooling üzmez al geç.

Siz kullanıyorsunuz sanırım. Sıcaklık değerleriniz ne durumda ve stok fan ile arasında kaç °c fark yarattı, çok gürültülü çalışıyor mu? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Önceden Xigmatex Apache Plus kullanıyordum stok fan ile aynı ısıları testlerde neredeyse. ID cooling e geçtim beni rahatsız eden bir sesi yok( T6 Ultra'yı ses ve montajdan dolayı iade ettim) xigmatex de Ryzen 5 3600 de Star Wars: Battlefront 2 de 90 dereceleri görüyordum 20 dakika içinde ID cooling de 30 dk sonunda maksimum 55 dereceyi gördüm montajı olsun kasada duruşu olsun gayet güzel.

Bilgilendirme için teşekkürler. O halde tercihi ID Cooling'den yana kullanıyoruz. Dark Freezer X124'ü de olumlu yorumlarından ötürü eklemiştim fakat öneren olmamış burada.
@BerkayZ87hocam merhabalar, müsaitseniz sizin de tavsiyenizi alabilir miyim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…