5OMOL4YN3 Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 195 7 Kasım 2020 #31 nicksizimm dedi: Render alıyorum ayrıca oynadığım oyunlar yüksek boyutta. Kasayı 1200'e aldım. Genişletmek için tıkla... HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama siz bilirsiniz.
nicksizimm dedi: Render alıyorum ayrıca oynadığım oyunlar yüksek boyutta. Kasayı 1200'e aldım. Genişletmek için tıkla... HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama siz bilirsiniz.
N nicksizimm Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #32 5OMOL4YN3 dedi: HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama. Genişletmek için tıkla... 5OMOL4YN3 dedi: HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bir süre sonra SSD boyutunu yükselteceğim şu anlık yetiyor.
5OMOL4YN3 dedi: HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama. Genişletmek için tıkla... 5OMOL4YN3 dedi: HDD'den kısıp SSD'yi 1TB yapsanız daha mantıklı olur ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bir süre sonra SSD boyutunu yükselteceğim şu anlık yetiyor.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #33 Aldığınız sistem kötü değil. Yanlış anladınız. Sadece pahalı.
N nicksizimm Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #34 Nounie dedi: Aldığınız sistem kötü değil. Yanlış anladınız. Sadece pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimsiz fiyatlarıyla 11 bini geçiyordu malum dolar kurundan dolayı ucuza sistem toplanmıyor toplansa bile topladığın bir işe yaramıyor maalesef.
Nounie dedi: Aldığınız sistem kötü değil. Yanlış anladınız. Sadece pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam indirimsiz fiyatlarıyla 11 bini geçiyordu malum dolar kurundan dolayı ucuza sistem toplanmıyor toplansa bile topladığın bir işe yaramıyor maalesef.